Julelys

Julelys i alle rom og vinduskarmer hører julen med. Julelys i LED er en brannsikker og trygg løsning for både innvendig og utvendig bruk. Den fine førjulstiden blir enda finere med glitrende små lys som lyser opp i mørket. Vi har et stort utvalg julelys som lysslynger, adventstjerner og juletrelys. Her finner du alt du trenger samt noen gode råd og tips!

Julelys vi alle elsker

Lysslynger

Vakre rader med blinkende lys gir julestemning lenge før du kommer til døren. Pynt trær og busker ute, dander balkongen og rundt vinduskarmer med flunkende lysslynger! Mulighetene er omtrent uendelige.

Se alle lysslynger her →

Både innendørs og utendørs bruk

Lysslynger batteridrevet - Bestselgere!

Både innendørs og utendørs bruk

Lysslynger med ledning - Våre favoritter

Lysslyngesett til utendørs bruk

Lysslynger - Kombiner som du vil!

NB: Merk at adaptor må kjøpes separat da den ikke følger med i lysslynge pakken.

Til innendørs bruk

Dekorer julebordet med lysslynger

En skinnende stjerne i vinduet

Adventsstjerne

Adventsstjerne i flere størrelser, farger og materialer. Vi har både klassisk adventsstjerne i messing og kobber, papirstjerne med lys i lekre farger som kan henges i vinduet eller stå på fot.

Se alle adventsstjerner her →

Adventsstjerne

Juletrelys

Omkrans julegrana med lekre juletrelys og gjør juletreet til stuens midtpunkt! Bruk LED lys på ditt juletre, uavhengig om treet er kunstig eller ekte. Juletrelys av LED avgir langt mindre varme og er et brannsikkert alternativt. Juletrelys i kombinasjon med julekuler og toppstjerne gir et vakkert juletre.

Se alle juletrelys her →

Adventslys

Nyt førjulstiden og dekorer hjemmet med vakre adventsslys! Det er tradisjon i mange hjem å tenne et lys hver hver søndag i advent. Mange dekorerer også vinduene med lysende stjerner eller en syvarmet adventsstake. Uansett hva du foretrekker så har vi adventslysene til ditt hjem!

Se alle adventslys her →

Julelys og dekor - pynt ute!

Luciadagen 13. desember

Lucialys

13. desember skal Luciadagen, i tradisjon tro, feires med lucialys, luciakrone og sang. Vi har både lucialys og luciakrone- og ikke glem batteriene som får de til å lyse!

Gå til lucialys →