Julekaker og julebakst

Julekaker og julebakst hører julen med. Og med årene er julekaker blitt mye mer enn de obligatoriske «syv slag til jul». I jula skal vi selvsagt bake tradisjonell julebakst men også kose oss med våre andre favoritter. Her finner du utstyr og inspirasjon du trenger for å bringe bakeglede inn på kjøkkenet i jula. Å bake julekaker er dessuten en hyggelig ting å gjøre sammen! Å dekorere pepperkaker med melis og godterier har nemlig ingen aldersgrense.

Julekaker og julebakst

Krumkaker og goro - dette trenger du

Skal du bake goro eller sprø, tynne og gode krumkaker til jul? Vi har samlet det du trenger for å lykkes med de gamle klassikerene!

 

Steketakke

Steketakka er en god, gammel klassiker på det norske kjøkken. Den har bistått mang en husmor ved tilberedning av tradisjonelle lefser, lomper, sveler og flatbrød. Steketakka er også perfekt til internasjonale innspill som tortillas, pitabrød og nan-brød.

Se alle steketakker → 

Julekaker og julebakst

Utstyr til tradisjonell lefse

Å lage gode lefser til jul trenger ikke mye utstyr. Her har vi samlet alt det nødvendige!

Pepperkaker

Finnes det mer tradisjonelle julekaker eller julebakst enn pepperkaker? Neppe! Pepperkaker har en fantastisk deig som gjør det mulig å lage all slags mulige figurer som stjerner, hjerter og nisser. Å dekorere pepperkakene etter steking er en stor del av moroa. Kjøp inn nonstop, melis og seigmenn og lag spiselige dekorasjoner.

Julekaker og julebakst

Pepperkaker

Pepperkaker hører med i julen. Duften av pepperkaker sammen med julemusikk slår aldri feil. Her finner du det du trenger for å skape den gode stemningen.

Julekaker og julebakst

Kransekake - vi anbefaler

Kransekake til jul er midtpunktet på bordet. Det er ikke like vanskelig å bake som det du tror og redskapene finner du her!

Julekaker og julebakst

Smultering og sandkake - anbefalt utstyr

Julekaker og julebakst

Kakebokser til julekaker!

Trenger du et sted å oppbevare de gode julekakene? Vi har flere alternativer til fine kakebokser!

Julekaker og julebakst

Smart til julebaksten!

Julestemning med vafler

Vafler er noe vi elsker hele året! Pimp opp vaflene med krydder som hører julen til, som kanel og kardemomme, og vaffeljernet vil spre duften av julehygge!

Se alle vaffeljern →