Julegave til han

Bror, kjæreste, sønn eller pappa. Det finnes noen hederlige unntak, men sjansen er stor for at ingen av dem har sendt deg en velfylt ønskeliste i god tid før jul. «Overrask meg!» er ofte den foretrukne løsningen. For å hjelpe deg på vei, har vi samlet våre beste julegavetips for 2020 – gaver vi er sikre på vil gi suksess på julekvelden.

Til han som har alt

Det er vanskelig å kjøpe julegaver til han som har alt. Her har vi samlet noen julegavetips til enten bror, pappa, onkel eller kjæreste.

Våre beste gavetips

Enten om det er til hobbykokken eller studenten, her er våre beste julegavetips!

multisag easycut
Verktøy av høy kvalitet

Julegave til han som elsker å fikse!

Kvalitetsverktøy fra Bosch er en perfekt julegave til han som har alt og som liker å ta saken i egne hender! Smarte verktøy som sørger for at store og små prosjekter blir gjennomført med presisjon.

Se alle verktøy fra Bosch her →

Julegave til pappa

Her finner du flere gode julegavetips til en far som har alt. Enten om han er glad i noe godt å drikke, mat eller er en ivrig fikser.

Smarte gavekjøp

Julegave til han - på budsjett

Julegave til han – uten å sprenge budsjettet! En smart gave av høy kvalitet trenger nemlig ikke koste allverdens! Se våre beste tips til julegave til han under 500,- og 1000,-.

Våre beste tips under 500,-

En fin gave med god kvalitet trenger ikke å koste skjorta. Her er våre beste julegavetips til under 500,-.

Våre beste tips under 1000,-

Her har vi samlet våre beste julegavetips som gleder til under 1000,-.

Skarpe kniver fra Zwilling

Julegave til han som elsker matlaging

Kvalitetskniver fra Zwilling sørger setter et smil på enhver hobbykokk sin munn. Så om du er på jakt etter en julegave til han som er en kløpper på kjøkkenet – eller kanskje har et ønske om å bli det, er en kniv fra Zwilling helt perfekt!

Se alle kniver fra Zwilling her →

Fordi han fortjener det beste!

Gjør stas på han som fortjener det beste og alltid stiller opp!