1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Hus og hage
  4. Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman
Hus og hage

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman

Er du typen som stadig roter bort nøklene dine? Eller er nøkkelknippet irriterende utilgjengelig når du skal låse opp døra? Løsningen er enklere enn du tror.

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Har du noen gang kjent panikken bre seg i topplokket når nøklene ikke er der de skulle ha vært? Enten du har mistet dem selv, eller et familiemedlem har rotet bort sine?

Ikke bare er det frustrerende å miste nøkler, men når nøkler er på avveie kan det være grobunn for utrygghet. Og hjemmet skal være en trygg plass for hele familien.

Yale Doorman – Veien til nøkkelfri trygghet

Med Yale Doorman elektronisk dørlås blir livet garantert enklere for hele familien. Glem husnøkkelen én gang for alle! Lås heller opp med kode, brikke eller app.

For deg med enebolig eller rekkehus

Yale Doorman har et slankt design som passer de aller fleste dører. Foto: Yale Home

Yale Doorman har et slankt og pent design som passer de aller fleste dører, og er perfekt for deg som bor i enebolig eller rekkehus. Eller for deg som har hytte.

Låsen låses enkelt opp med en kode, med nøkkelbrikke eller via appen Yale Access.

Access appen gir deg full kontroll på dørlåsen med hendelseslogg og brukere slik at du kan ha oversikt over om noen har kommet hjem, eller gått ut, mens du er ute av huset. Og dersom noen trenger tilgang til hjemmet ditt mens du ikke er tilstede, kan du lage midlertidige koder til andre, eller rett og slett slippe de inn via mobilen – uansett hvor du er.

Yale Access-appen gir deg full kontroll på alt som skjer i din bolig. Du kan til og med ha flere hjem og flere låser i hvert hjem – alt i samme app. Uansett om det er boligen, hytta eller sommerleiligheten i Spania. Foto: Yale Home

Kommer du ofte hjem med hendene fulle av handleposer eller barnehage- og skolesekker gir appen deg også mulighet for automatisk opplåsing når du nærmer deg døren, slik at du kan trappe rett inn uten å måtte slippe alt du har i armene. Låsen kan også stilles til å låse seg automatisk når du drar, slik at du alltid er trygg på at døren er låst når den skal. Praktisk, enkelt og trygt.

Perfekt for enebolig og rekkehus

Alt du trenger for å installere dørlåsen følger med i pakken.

For deg i leilighet

Nykommeren Yale Doorman Linus installeres på innsiden av døren, mens du beholder dørhåndtak og resten av låsen du har fra før. Linus er dermed perfekt for deg som bor i leilighet. Den elektroniske dørlåsen kan ikke sees fra utsiden, men gir deg akkurat de samme fordelene – den er sikker, praktisk, fleksibel og helt nøkkelfri. Gjennom Yale Access appen låser du opp, låser og gir tilgang til andre – uansett hvor du er.

Perfekt for leiligheter

Yale Doorman Linus monteres direkte på innsiden, uten at det synes fra utsiden. Foto: Yale Home

Trygg frihet mens du er på ferie

Når du drar på ferie og huset skal stå tomt i flere uker, er det deilig å kunne slappe helt av når det gjelder sikkerhet. Du har kanskje en nabo som skal mate husdyret eller vanne plantene. Eller kanskje en håndverker skal utføre noe arbeid mens huset står tomt.

Istedenfor å dele ut nøkkel, eller legge den under dørmatta, kan du lage midlertidige koder til andre, eller slippe de inn via Yale Access appen. I tillegg kan du aktivere automatisk låsing slik at du alltid kan være sikker på at døren er låst. En virkelig smart måte å sikre hjemmet på.

Stor familie?

Med Yale Doorman kan du ha opptil 30 brukerkoder til låsen din, så alle i familien kan ha sin egen kode. Kommer en kode på avveie eller noen mister nøkkelbrikken sin, kan både kode og brikke fjernes fra systemet og erstattes med en ny. Har du flere dører i hjemmet kan også nøkkelbrikkene registreres på opptil 6 dører.

Med opptil 10 ulike koder lagret på din Yale Doorman kan alle i familien kan ha sin egen kode. I tillegg kan du enkelt lage egne koder for besøkende. Foto: Yale Home

Monter Yale Doorman selv!

Yale Doorman boliglås passer de fleste dører. Har døren din i dag en lås i henhold til skandinavisk standard, kan også Yale Doorman monteres hos deg. Dette betyr enkelt og greit at Yale Doorman mest sannsynlig vil passe til døren din dersom døren er produsert etter 1980. Om du er gjennomsnittlig nevenyttig, eller kjenner noen som er det, kan låsen enkelt monteres selv.

Om du ønsker hjelp til montering av Yale Doorman kan du få hjelp av en Luado-fikser. Les mer om tjenesten her.