1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Verktøy
  4. Slik bygger du en flåte
Verktøy

Slik bygger du en flåte

Skap unike minner sammen med barna i sommer! Legg fra dere iPadene, mobiler og riv dere løs fra tv’en. Brett opp ermene, finn frem gammelt materiale og bygg en flåte. Å ha et byggeprosjekt sammen er like morsomt for barna som for de voksne og vil gi dere masse glede og moro sammen.

Slik bygger du en flåte

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Bygg en flåte med barna i sommer

Vi kan alle mimre tilbake til et større eller mindre byggeprosjekt vi hadde når vi var små. Alt fra mindre konstruksjoner som ei hylle til større prosjekter som trehytter. Mestringsfølelsen og skapergleden var likevel den samme og det var like morsomt å bygge som det var å ta prosjektet i bruk når det var ferdig. Gi barna en sjanse til å ta ordentlig del i snekringen og la dem prøve seg frem med verktøyene (under oppsyn, så klart!)

Dette er alt du trenger

Ole fra Eventyrlig Oppussing viser oss hvor enkelt og gøyalt det er å skape noe sammen fra bunnen av. I denne filmen viser han oss hvordan dere kan lage deres helt egen flåte. Alt dere trenger er noen planker, flyteelementer, stropper, sag, hammer og noen spiker. Mye av materialene du trenger kan man finne blant rester og gamle gjenstander i garasjen eller boden. Flyteelementene kan være så mangt. Finn noen gamle vanndunker, fendere eller isopor – alt som flyter vil kunne brukes. Slipp kreativiteten fri! Dette prosjektet kan bli så stort eller lite som dere selv ønsker.

Det viktigste med en flåte er ikke hvor fint sluttresultatet blir, men at den faktisk flyter og holder seg stabil på vannet. Da kan dere ha mange padleturer og timer med moro sammen. Sommer og kvalitetstid går hånd i hånd, se filmen og bygg en flåte sammen med familien denne ferien.

Husk redningsvest til barn og voksne når flåten skal brukes på vannet.