1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Rosendahl Premium glass – Til hverdagsluksus og fest
Gaver
Kjøkken

Rosendahl Premium glass – Til hverdagsluksus og fest

Det er ikke bare glassets innhold, men også glasset i seg selv som har betydning for drikkeopplevelsen. Design, drikkevennlighet og evne til å fremheve nyanser spiller en større rolle enn man trodde tidligere når det gjelder glass.

Rosendahl Premium glass – Til hverdagsluksus og fest

Med sine funksjonelle produkter og danske design jobber Rosendahl for å gjøre hverdagen enklere og vakrere i det moderne hjem.

Rosendahl Premium er skapt i samarbeid med vinentusiasten Tom Nybroe. Det er et elegant og fullstendig sortiment av glass som matcher dagens forventning om spesialisering og luksus i hverdagen. Den smakfulle og funksjonelle serien er dessuten utført i en glasskvalitet som gjør glassene robuste nok til de tar en tur i oppvaskmaskinen på strak arm.

Vinvennlig hverdagsluksus

Det er ikke tvil om at en borddekking nyter godt av flotte glass. Men også smaken løftes til nye høyder når hvitvin, rødvin eller champagne nytes av glass som lar smaksnyansene utfolde seg fullstendig. Premium er laget med like høye stetter på vinglassene og en fyldig klokke som løfter smaken til nye høyder. Alle glassene har en naturlig skjenkelinje på glassets bredeste punkt.

VINGLASS MED STETT: Alle glassene i serien har like høye stetter og en naturlig skjenkelinje.

Premium ølglass

I blant passer det bedre med øl enn vin til maten. Det romslige Premium-ølglasset (60 cl) gir rom til at ølets smak og duft kan tre helt frem. Passer godt både til iskald pils og kraftigere øl som trenger plass til å utfolde alle sine smaksnyanser.

Husk vann

I det moderne måltidet spiller også vann en avgjørende rolle, alene eller som supplement til annen drikke. Premium-serien er derfor supplert med et romslig og «jordnært» vannglass uten stett. Dette delikate glasset er i likhet med den runde champagneskålen også velegnet til elegant servering av både salt og søtt, som kaviar, pannacotta og is. Vannglasset har også samme klokke som hvitvinsglassene i denne serien og kan derfor også fint brukes som vinglass uten stett. Praktisk og smart hvis du ønsker å ta med deg et glass vin ut på balkongen uten stett.

Nyhet: Premium drammeglass

I takt med at det nye nordiske kjøkkenet har blomstret, har både dram og akevitt fått en liten renessanse. Interessen for autentiske drikker basert på lokale råvarer er stor, og nye smaksvarianter kommer stadig til. Dette krever naturligvis et glass som får frem alle smaksnyansene i drammen, samtidig som det er vakkert å se på og lett å skjenke i. Premium drammeglass har en organiske klokke som elegant omslutter innholdet, og en kort stett som er behagelig å holde rundt.

Her får du gode råd og ideer til hvordan du kan dekke festbordet i år.

Les også hvordan du kan pynte et lekkert julebord med lysslynger.