1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Pelletsgrill har kommet for å bli
Grill

Pelletsgrill har kommet for å bli

Pelletsgrillen har blitt svært populært de siste årene. Noen tror kanskje at pelletsgrill bare er for grillmestere – slik er det ikke! Elsker du god grill- og røksmak? Da bør du lese videre.

Pelletsgrill har kommet for å bli

Noen trender er korte, mens andre er kommet for å bli. Når det gjelder grilling, har pelletsgriller blitt svært populære i løpet av de siste årene. Pelletsgrillen sies å være en av de beste allround-grillene du kan få, i tillegg til at den er brukervennlig og lager god mat. Med andre ord trenger du ikke å være profesjonell for å mestre grilling med pelletsgrill.

Visste du at?

Pellets er sammenpresset sagflis fra bare én type tre. Pelleten blir ofte laget fra sagflisen til epletrær, aprikostrær eller hickory, og gir en naturlig røyksmak og lukt.

Hva er en pelletsgrill?

En pelletsgrill drives av elektrisitet med trepellets som brennstoff. Dette gjøres automatisk på noen enkle steg:

  1. Du legger pellets i et pelletskammer og starter grillen ved å slå på strømmen.
  2. Motoren driver pelletsmateren slik at den langsomt skyver pellets ned i brennkammeret under grillristene.
  3. Varmeelementet tenner på pellets og viften fordeler varmen til grillboksen.

Så enkelt kan du grille med pelletsgrill

Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller en profesjonell. Når du skal lage mat på pelletsgrillen, trenger du bare å tilsette pellets, stille inn ønsket temperatur på displayet og starte grillen.

Under grillingen vil temperaturmåleren overvåke temperaturen. Grillen vil holde en stabil temperatur ved hjelp av måleren, viften og motoren, som enten kan skyve mer pellets gjennom for å øke varmen, eller redusere pelletsmengden for å dempe varmen.

Den gode grillsmaken

Grilling handler ikke bare om brukervennlighet. Det handler også om smak! Pelletsgrillen gir deg den velkjente røkte smaken alle grillentusiaster elsker og kjenner fra eksempelvis kullgrillen.

BLI EN GRILLMESTER: En pelletsgrill gir deg de beste forutsetningene for å bli en skikkelig grillmester. Enkelt er det også.

Prøv en pelletsgrill fra Weber

SmokeFire-familien

I SmokeFire-familien finner du to serier; den originale SmokeFire og den svarte SmokeFire STEALTH Edition. Begge seriene kommer i to størrelser, EX4 og EX6.

Bredt temperaturområde til røking, steking og baking

Med SmokeFires brede temperaturintervall på 95 til 315 grader kan du i tillegg til å tilberede røkt mat, også bruke grillen til både å steke og bake. Det er den eneste grillen du trenger for å grille perfekte, saftige biffer, langtidssteke spareribs, lage pizza, desserter, burgere eller hva enn du har lyst på.

Grillassistent på mobilen

Ved å koble SmokeFire til smarttelefonen din med Weber Connect-appen kan du få til et perfekt resultat, uansett hva du måtte ønske å grille. Den overvåker maten og gir varslinger om når maten kan snus og når den når ideell serveringstemperatur. Her kan du også få steg-for-steg grillguide til det du skal grille.