ROSENDAHL
ROSENDAHL GRAND CRU PEPPERKVERN MED PEPPER
Keramisk kvernverk
Kvernen er justerbar fra fint til grovt
399,-
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 99 butikker • Klar på 1 time
Hvordan imponere med grillet oksefilet? Du får svaret her – og det med en deilig og lettlaget bearnaise-remulade.
1. Skjær biffen i stykker på 200 gram. Gni inn salt, pepper og olje.
2. La kjøttet hvile i 30 min mens grillen blir varm.
3. Brun smør i en kjele med timian og hvitløk. Dette pensler kjøttet med under grilling.
4. Grill kjøttet. Husk maks varme det første minuttet, slik at kjøttet får skikkelig skorpe. Biffen grilles i ca. 2 min på hver side (skal ha en kjernetemperatur på 52 grader).
5. La kjøttet hvile i 3-4 min før servering.
6. Server med saltkokte nypoteter, topp med ertespirer og béarnaise-remulade.
Visp sammen alle ingrediensene i en bolle.
ROSENDAHL
Keramisk kvernverk
Kvernen er justerbar fra fint til grovt
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 99 butikker • Klar på 1 time
ROSENDAHL
Keramisk kvernverk
Kvernen er justerbar fra fint til grovt
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 64 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 96 butikker • Klar på 1 time
CHAR-BROIL
5-punkts måling som gjør resultatet mer eksakt
Forhåndsinnstillinger for 5 ulike kjøtt varianter
Medlemspris
Ikke medlem 549,-
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 76 butikker • Klar på 1 time