1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Hus og hage
  4. Mus, veps og maur – slik blir du kvitt skadedyr og insekter
Hus og hage

Mus, veps og maur – slik blir du kvitt skadedyr og insekter

Ingenting bryter vel sommeridyllen mer enn ubudne gjester i hjemmet eller på hytta. Opplever du problemer med skadedyr og plagsomme insekter som har invitert seg selv hjem til deg? Vi har skadedyrbekjempelse som tar hånd om rotter, mus og insekter både inne og ute.

Mus, veps og maur – slik blir du kvitt skadedyr og insekter

Bli kvitt plagsom mygg

Vi kan alle kjenne oss igjen. Sene sommerkvelder ute med godt selskap som brått mister en del av sjarmen da myggen bestemmer seg for å bli med på moroa. Bekjempelse av mygg kommer i mange utgaver. Det finnes spray, myggfakkel, mygglys, myggjagere, feller og myggspiraler. Se utvalget her.

Har du fått maur i hus?

Maur tiltrekkes av matrester og en maur blir fort mange når de først er kommet inn. Mauren kan også være plagsom på utsiden av hjemmet, som på terrassen, langs grunnmuren og i blomsterbedet. Det viktigste du må huske på når du skal velge bekjempelse av maur er at du velger rett middel for inne- eller utebruk. Maurkontrollsystem Swirr er spesielt egnet til innendørsbruk og vil på sikt utrydde maurreiret. Les mer om produktet her.

Les mer om hvordan du kan bli kvitt maur inne og ute her.

Innpåsliten veps

Ikke bare er vepsen et svært sjenerende skadedyr, den kan også være farlig for små barn og allergikere. Dersom du har fått et vepsebol på verandaen eller i taket er bruk av vepseskum en effektiv måte å fjerne det på. Vepseskum er enkelt å ta i bruk og strålen rekker 3-5 meter opp i lufta. Les mer om vepseskum her.

Slik forhindrer du flått

Flåtten er en utrivelig liten blodsuger vi ser stadig mer av. Det finnes mange råd og produkter for å fjerne flått, og det bør gjøres så fort som mulig. Men ingen flått er jo det beste. Les mer om den nye og effektive måten og bli kvitt flått på her.

Mus og rotter

Skadedyr som mus og rotter er enklest å bli kvitt med feller, gift eller en åtestasjon. Se tips for bekjempelse av mus og rotter her og produkter for å bli kvitt skadedyrene her.