1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Morsø Forno gassgrill – hot dansk design
Grill

Morsø Forno gassgrill – hot dansk design

Morsø Forno gassgrill en funksjonell og stilig grill med minimalistisk design som gjør uteplassen litt penere, enten den står i hagen eller på balkongen.

Morsø Forno gassgrill – hot dansk design

Kompakt og effektiv

Det kompakte designet på Morsø Forno gassgrill gjør at den passer perfekt på balkongen eller terrassen. Og selv om den kan nå temperaturer på over 300°C blir den ikke varm under. Det betyr at den kan stå støtt på alle bord, uten å lage merker. Den gjør seg heller ikke bort på uteplassen i hagen din heller. Morsø Forno finnes nå i 3 ulike størrelser slik at du kan velge den som passer din uteplass best.

Morsø Forno Piccolo

Bestselger Morsø Forno Medio

GASSGRILL FORNO MEDIO

MORSØ

GASSGRILL FORNO MEDIO

    2 brennere

    Grillflate 53x46,5 cm

    Perfekt til direkte grilling

4 999,-

Morsø Forno Grande

Funksjonell

Til tross for kompakt design har Morsø Forno gass overraskende mye grillplass under lokket. Alle 3 modeller har grillrist av støpejern, og bestselgeren Morsø Forno Medio har en grillflate på hele 42 x 48cm. Med god størrelse på grillrist og et buet lokk inspirert av italienske ovner kan du lage omtrent hva du i denne grillen. Et presist termometer i lokket og to brennere i rustfritt stål gir deg full kontroll over temperaturen.

Hva vil du lage?

I tillegg til ”vanlig” grilling av kjøtt, fisk og grønnsaker gjør den høye varmeeffekten at Morsø Forno gassgrill passer perfekt til pizza. Alt du trenger er en pizzastein og en pizzaspade. Om du ønsker inspirasjon til hva du kan lage kan vi blant annet friste med trendy blomkålpizza eller hva med en dessertpizza?

Med ildfast form som tåler grill, som formene fra Pillivuyt, kan du også imponere gjestene med kveite i fløte og hvitvin. Lag din egne varmrøkte laks med røkeplanke eller røykflis, eller by på sunnere alternativer til ventepølsen. Gode tips og oppskrifter finner du her.

Enkel montering

Morsø Forno gassgrill er ekstremt enkle å montere. Både Forno Piccolo og Forno Medio kan pakkes opp, monteres og oppnå 200°C på cirka 8 minutter. Med Forno Grande må du påberegne et par minutter ekstra da oppvarmingen tar litt lenger tid på grunn av volumet som skal varmes opp.

Les også mer om Morsø her.