1. Hjem
 2. Inspirasjon
 3. Baking
 4. Knask til Halloween – skremmende enkelt
Baking

Knask til Halloween – skremmende enkelt

Se hvordan du lager snacks som oser av Halloween med enkle knep!

Knask til Halloween – skremmende enkelt

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Lag Halloween knask skremmende enkelt

Med litt kakepynt og kreativitet er hjemmelaget Halloween snacks gjort i en fei. Eget sjokoladesnacks med kakepynt er riktig nok Halloween knask som er best egnet å servere innen egen husstand og ikke til utdeling til håpefulle små som kommer på døra.

Dette trenger du:

Slik gjør du det:

 1. Smelt sjokolade og smør et jevnt lag med smeltet sjokolade på et bakepapir. Dryss på godis og Halloween kakepynt.
 2. Bruk en skarp kniv til å skjære sjokoladen i serveringsbiter når sjokoladen har stivnet

Bruker du Cacas sjokolade non-temp går det hele enda enklere!

Non-temp sjokolade

Foto: Jekaterina Donic

Foto: Jekaterina Donic

Muffins er som regel en sikker vinner. Toppet med oransje, svart og stirrende øyne blir de søte kakene en skummel Halloween fornøyelse.

Foto: Jekaterina Donic

Gode kjøreregler for Halloween:

 1. Vis tydelig at barna kan komme til deg for knask ved å tenne et lys utenfor i en lanterne eller et gresskar. Og vil du ikke ha besøk er det også helt innafor. Marker dette ved å skru av utelys. Da er det enklere for barna å styre unna.
 2. Hygiene er viktig! Og særlig i år når vi må ha fokus på smittevern. Sett fram håndsprit utenfor døren til de som ringer på, og bruk selv håndsprit eller vask hendene mellom hvert Halloween besøk.
 3. Del ut innpakket godteri. Dette er viktig både med tanke på smittevern, men også tryggere i forbindelse med eventuelle allergier.
 4. Del ut godteriet selv, gjerne med hansker, og unngå selvforsyning fra en bolle. Da har du bedre kontroll både på smittevern, godteribeholdning og rettferdig fordeling.
 5. Vær hyggelig! Selv om har tatt dine forholdsregler og noen allikevel skulle ringe på er det best å enten ikke åpne, eller på en pen måte si at du ikke feirer Halloween. Husk at det ofte er små barn som bobler over av glede, spenning (og sukker).
 6. Husk refleks! Sørg for å bli sett slik at du holder deg selv og barna trygge langs veien i mørket.