1. Hjem
 2. Inspirasjon
 3. Kjøkken
 4. Lag nye og smakfulle småretter med KitchenAid mini-foodprosessor
Kjøkken

Lag nye og smakfulle småretter med KitchenAid mini-foodprosessor

Med KitchenAid mini-foodprosessor kan du effektivt, enkelt og raskt tilberede småretter som ellers kan være både vanskelig og tidkrevende å få til.

Lag nye og smakfulle småretter med KitchenAid mini-foodprosessor

Det skal ikke mer til enn ett trykk på maskinen før mini-foodprosessoren er i gang med oppkutting av ingrediensene du trenger for å lage diverse smakfulle pestoer, dressinger eller sauser. La deg inspirere av det italienske kjøkkenet. Sett frem KitchenAid mini-foodprosessor på benken og miks sammen en deilig grov- eller finhakket basilikumspesto. Eller la deg inspirere av årets mesterkokk til å lage ribbe med asiatisk vri. En ribbevariant som passer like godt til helgekos hele året som til julebordet.

Kun ett trykk på KitchenAid mini-foodprosessor og du er i gang med oppkutting av ingrediensene du trenger for å lage diverse smakfulle pestoer, dressinger eller sauser.

Rask, effektiv og brukervennlig mini-foodprosessor

I tillegg til å levere effektive mattilbederedningsmaskiner leverer KitchnAid også på design. Det ikoniske designet pryder mange norske kjøkkenbenker. Denne lekre og nette mini-foodprosessoren er intet unntak. Den gjør seg godt stående som fast inventar på kjøkkenbenken. Med utgangspunkt i de klassiske fargevariantene kremhvit, og svart tar foodprosessoren hverken mye plass eller unødvendig oppmerksomhet når den står framme.

Maskinens puls-funksjon og to ulike hastighetsnivåer gjør det enkelt å tilpasse fremdriften etter hvorvidt du foretrekker et grovere eller mer finhakket resultat. Væsketilføringsbegeret på topplokket er designet for å kunne tilsette olje eller annen væske mens foodprosessoren er i gang.

Den praktiske størrelsen på 0,95 l. passer perfekt til daglig bruk på kjøkkenet. Selve beholderen har helletut og håndtak for enkel håndtering. Den er enkel å rengjøre etter bruk og tåler oppvaskmaskin.

Utforsk nye småretter på én, to, tre

Mini-foodprosessoren sine mange bruksområder strekker seg fra hjemmelaget pesto til diverse andre spennende dressinger og småretter. Rask og profesjonell oppkutting er nøkkelordene for dette produktet.

Den italienske pestoen har blitt en klassiker også i Norge, og er en favoritt blant mange, særlig i kombinasjon med kylling og pasta. Avhengig av hva du liker kan du selv tilpasse hastigheten på foodprosessoren til du har oppnådd ønsket resultat.

Oppskrift på basilikumpesto

Nedenfor finner du en herlig oppskrift på basilikumspesto som smaker like godt på ferskt brød som den gjør i kombinasjon med andre større retter.

Ingredienser

 • 1 stor bunt frisk basilikum
 • 2-3 fedd hvitløk
 • Revet skall fra ½ økologisk sitron
 • 1 stor håndfull Grana Padano ost eller parmesan
 • 1 liten håndfull ristede pinjekjerner
 • 1 liten håndfull «friske» pinjekjerner
 • 2-3 dl. Olivenolje av god kvalitet

Slik gjør du:

 1. Ta frem KitchenAid mini-foodprosessoren og ha i ingrediensene.
 2. Grana Padano osten skjæres først i mindre terninger før den puttes i foodprosessoren.
 3. Miks deretter blandingen sammen til du får riktig konsistens, enten du foretrekker en grovere eller mykere variant.
 4. Pestoen kan gjerne stå og trekke et døgn før servering, slik at smakene utvikles på best mulig måte.