1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Rengjøring
  4. Hvordan vaske fliser på 1-2-3
Rengjøring

Hvordan vaske fliser på 1-2-3

Å vaske fliser, bad og dusj oppleves som en utfordrende vaskejobb for folk flest. Såperester, smuss og bakterier samler seg fort opp på baderommet. Men med noen gode tips og skikkelige produkter blir jobben enklere enn du tror!

Hvordan vaske fliser på 1-2-3

Vaske fliser

Å vaske fliser kan by på litt utfordringer da smuss og skitt ofte legger seg ned i fugene. På badet har vi gjerne fliser på både gulv og vegger så å holde så mye overflate rent kan virke overveldende. Et produkt som kan lette litt på jobben er Jordan sin geniale SkurePad. Den har et godt og praktisk håndtak som gjør at du får godt grep og enkelt kan vaske fliser på både gulv og vegg.

SkurePaden finnes i tre varianter: Fin, medium og grov skureflate. Den fine varianten rengjør godt og skånsomt uten å lage riper. Medium og grov fjerner enkelt vanskelige flekker men egnes best til grovere overflater.

For å komme godt ned i fugene vil den populære skrubbeduken Euroscrubby fikse jobben! En miljøvennlig frottéklut som rengjør effektivt og skånsomt. Den kan enkelt vaskes i vaskemaskin og brukes om og om igjen. Bruk både SkurePaden og skrubbeduken sammen med Plumbo Bad og Dusjrens for et skinnende rent resultat som også tar knekken på bakterier.

Vaske dusj og badekar

Dusj, dusjkabinett, dusjvegger og badekaret er områder utsatt for mye såpe- og fettrester, bakterier og vanskelige flekker. Bruk også Bad og Dusjrens sammen med SkurePad og skrubbeduk for en rask og effektiv rengjøring. Når du skal vaske dusjhode kan du også med fordel bruke samme Bad og Dusjrens sammen med skrubbeduken!

Vaske fliser uten kjemikalier

Vi har også maskiner som vasker med damp for enda raskere rengjøring. Med en Kärcher dampvasker kan du rengjøre fliser og badet helt uten kjemikalier! Dampvaskeren bruker kun oppvarmet vann og kommer til på områder det ellers er vanskelig å nå – som ned i fugene av fliser. Maskinen kan brukes på alle typer harde overflater og dreper 99.99% av alle husholdningsbakterier. Bruk i hele huset og ta vare på gulv, vegger og innemiljøet.