<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
Jul

Hjemmelaget julepynt med Halvor Bakke: Julestjerne

Sett igang et skikkelig juleverksted for venner og familie og lag hjemmelaget julepynt i år. Halvor Bakke viser oss hvordan man enkelt kan lage en lekker, hjemmelaget julestjerne med lyslenker. Hjemmelaget julepynt er hyggelig å lage sammen og det er ekstra stas å pynte hjemmet med noe dere har laget selv!

Hjemmelaget julepynt med Halvor Bakke: Julestjerne

Lag dine egne dekorasjoner

Hjemmelaget julepynt trenger slettes ikke å være mye jobb eller spesielt komplisert. Halvor Bakke elsker det naturlige og kan skape julestemning av omtrent hva som helst. Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Vi reiste på besøk til Halvors vakre julehjem for å lage hjemmelaget julepynt. Julestjerna er en gjenganger i flere hjem rundt juletider. Og for å lage stjernen som Halvor viser oss her trenger du:

  • Pinner kjøpt fra hagesenter eller funnet i skogen (helst så rette som mulig)
  • Ståltråd
  • Lysslynge
  • Sideavbiter
  • Liten multisag

Halve gleden er å gjøre dette selv. Når det gjelder hjemmelaget julepynt er det virkelig ikke noe som er rett eller galt. Sett gjerne ditt eget preg på julestjerna di ved å pynte den med lys, julebånd, juletrepynt eller hva enn du kunne ønske deg. Denne julestjerna er ikke spesielt vanskelig å lage heller!

Fremgangsmåte

  1. Legg fem pinner i en stjerneform og fest endene sammen med litt ståltråd.
  2. Om du ønsker du en litt tykkere og mer robust julestjerne, legger du på 5 nye pinner og fester dem på den første med ståltråd.
  3. Kapp til endene med en liten sag eller en avklipper.
  4. Da er stjernen klar til å pyntes. Surr stjernen inn med en lyslenke! Vi har en brukt en batteridrevet lyslenke så du kan plassere den uavhengig av stikkontakter.
  5. Heng i vinduet, sett i vinduskarmen eller på hyllen og la julestemningen synke inn med din helt egne, hjemmelagde julestjerne.

Med denne teknikken kan du lage stjerner i alle slags størrelser og fasonger. Kutter du til pinnene kan du lage mindre stjerner som passer i vinduet, større stjerner til å sette ved inngangsdøren og lignende. Like fine som ferdigkjøpte, men med enda mer sjel. Ønsker du flere tips til hjemmelaget julepynt kan du trykke her for å se enda et lite juleverksted med Halvor.

Relaterte produkter