1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Rengjøring
  4. Gode råd når du skal pusse sølv
Rengjøring

Gode råd når du skal pusse sølv

Bestikk og overflater i sølv og metall kan være vanskelig å få helt rene. Her er produktene som gjør alt skinnende rent til julen.

Gode råd når du skal pusse sølv

Det er ofte de små tingene som teller for å gjøre et godt inntrykk. Og det trenger ikke nødvendigvis være så vanskelig å få til – som at komfyr og bestikk er skinnende rent, uten vannflekker eller rust.

Vi har produkter som fjerner fett og skitt fra både komfyr, bestikk og smykker. Her er noen av produktene som redder deg gjennom julerengjøringen.

Ovn- og grillrens

Denne ovn- og grillrensen, er en spray brukes direkte i kald ovn eller på grillrist. Den fjerner effektivt fastbrent fett og kan like godt brukes til stekeovnen, som til grillen.

Bistro sølvvask

Om du har andre ting å gjøre enn å gnikke og gnu for at sølvet skal skinne igjen, er Bistro sølverensekrem løsningen for deg. Det tar nemlig ikke lenger tid å enn en vanlig oppvask. Sølvrensekremen kan brukes på alt fra sølvtøy til fat, skåler og lysestaker. Alt du trenger å gjøre er skylle det rengjorte sølvtøyet, smøre på rensekremen og gni bort flekker med svampen som følger med. Skyll grundig med varmt vann og tørk med et rent og tørt kjøkkenhåndkle. Raskt, enkelt, effektivt! 95% biologisk nedbrytbart er det også.

En sølvpusseklut er godt egnet til flekkete bestikk.

Kluten kan brukes til det meste, og vedlikeholder gull, sølv, kobber, messing, tinn og nikkelforkrommede gjenstander. Den er spesielt egnet til pussing av gull- og sølvsmykker for å gjøre de ekstra blanke. Den er impregnert med Sterling Sølvpussepulver, et av de mest skånsomme pussemidlene, som bevarer smykkene dine samtidig som de blir skinnende rene.

Silver dip

Silver dip eller sølvrens er det perfekte produktet til detaljert bestikk.

Rensen gjør sølvet som nytt, og kommer til i alle kriker og kroker. Du fyller bare en skål med middelet og legger bestikket i væsken. Deretter vasker du det av, og voilá – sølvet er godt som nytt.

Blank og ren koketopp

Jevnlig rengjøring av koketoppen gjør det ikke bare hyggeligere å lage mat, men riktig rengjøringsmiddel vil også hjelpe deg med å holde koketoppen blank og fin lenger.

Til induksjons- og keramiske koketopper

Denne rensen rengjør, og danner samtidig en usynlig hinne over den keramiske platen slik at koketoppen blir lettere å vedlikeholde. Fjern først det som er fastbrent i koketoppen med en komfyrskrape, og gjør siste finish med koketopprens.