1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Våre beste gavetips til bryllup
Gaver

Våre beste gavetips til bryllup

Bryllup er stor feiring av kjærligheten. Å bli invitert til å feire noens store dag er en stor glede, men mange syns der er vanskelig å finne en treffende bryllupsgave. Vi har samlet noen av våre beste gavetips til bryllup!

Våre beste gavetips til bryllup

Først og fremst..

Bryllupsgavetips har vi mange av! Men husk at mange brudepar gjerne oppretter en eller flere bryllupslister med helt spesifikke gaveønsker som dere bør følge. En bryllupsliste er en ønskeliste på nett som gjør det raskt og enkelt å kjøpe bryllupsgaver paret virkelig ønsker seg.

Gavetips til de unge og nyetablerte

Er brudeparet relativt unge og i en etableringsfase? Da er det stor sannsynlighet for at de har behov for noen oppgraderinger eller litt mer praktiske gaver. Fordelen ved å kjøpe bryllupsgave hos Jernia er at dere har mulighet til å tenke litt større! Her kan dere gi bort alt fra lekre serviser og kjøkkenmaskiner til griller og gressklippere.

Gavetipsene er basert på populære varer, bestselgere, lekkert design, god kvalitet, praktiske gaver og ulike prisklasser!

Gavetips 1: Kjøkkenmaskin og kjøkkenapparater

En kjøkkenmaskin er en fantastisk fin gave å gi bort, spesielt til de matglade. Her finnes det forskjellige merker og prisklasser. De mest populære kjøkkenmaskinene er fra KitchenAid og Kenwood. Ulike modeller varierer både i pris og ytelse. Det viktigste er at dere velger en gave som dekker behovene til brudeparet og at dere betaler en pris dere er komfortable med. Og husk- Mange gjester går sammen og spleiser på en bryllupsgave – og det er helt innafor. Se utvalget av kjøkkenmaskiner her.

Kjøkkenelektrisk oversettes til alt av elektriske gjenstander til kjøkkenet som raclette, vannkoker, riskoker, steketakke og brødrister. Her er det også mange fine priser å velge mellom, og mye nyttige gaver til et nyetablert par. Her kan det lønne seg å sjekke ut hva paret behøver og ønsker. Dersom ikke bryllupsgaven blir helt riktig er ingen skade skjedd- de kan selvsagt byttes. Se hele vårt store utvalg av kjøkkenelektrisk her!

Gavetips 2: Gryter stekepanner og kasseroller

Gryte- og kasserollesett og stekepanner er flotte gaver å gi bort. Alle fortjener skikkelig kvalitet på kjøkkenet! Her kan dere velge mellom flere prisklasser og produkter. Et spesielt populært gavetips til bryllup er en støpejernsgryte fra Le Creuset. Velg mellom mange spreke farger, og gi brudeparet en bryllupsgave de vil ha glede av i årevis!

Gavetips 3: Servise

Et bryllup er en perfekt anledning for brudeparet til å ønske seg et komplett servise. Dersom man ikke er helt sikre på hva de liker best er det alltid lurt å gå for klassiske, rene og delikate serviser. Rosendahl’s Grand Cru serie er en bestselger – og det har den vært i årevis. Serien består av mange deler så her kan man også fint spleise og kjøpe flere deler hver. Ellers kan franske Pillivuyt friste med elegante, tidløse serviser av høyeste kvalitet. Se alle våre lekre serviser her!

Gavetips 4: Til hagen og uteplassen

Hjelp brudeparet med å oppfylle drømmen om den perfekte uteplassen! Uansett om de har en stor hage og terrasse eller en mindre balkong er det alltid deilig med en grill til sommerkveldene. Hos Jernia har vi flere griller å velge mellom, og dere finner både gassgrill, kullgriller og elektriske modeller. Se hele vårt utvalg av griller og grillutstyr her.

Hjelp brudeparet med å få en uteplass de kan nyte. Vi har mange gavetips til utreommet.

Vær kreativ!

Karafler, vinglass og kjøkkenkniver er også flotte gavetips til bryllup. En annen morsom idé til deg som liker å være litt kreativ er å sette sammen en gavekurv med forskjellige små nødvendigheter og hyggelige overraskelser. For eksempel en kjøkkenkurv! Den kan inneholde to lekre vinglass, en flaske god vin, ostesett, deilige matoljer og krydder, et forkle, en fjøl og et fint kjøkkenhåndkle. Her kan dere slippe kreativiteten løs og fylle kurven med omtrent hva som helst!

Andre supre gavetips til bryllup kan være en skikkelig kokkekniv, en gressklipper, høytrykkspyler eller verktøy dere tenker kan komme til nytte. Og om det fortsatt virker vanskelig å bestemme seg for den perfekte gaven har vi alltids gavekort! Se hele våre komplette liste over gavetips i våre store gavekatalog til bryllup her.