<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Forleng sommerkvelden med terrassevarmer

En terrassevarmer gir en lun og effektiv varme til din uteplass slik at dere kan nyte enda mer tid ute. Med en terrassevarmer er det uproblematisk å tilbringe sene sommerkvelder og kjølige og vår- og høstkvelder på balkongen, terrassen eller i hagen.

Forleng sommerkvelden med terrassevarmer

Fordeler med terrassevarmer

Er du som nordmenn flest så liker du sannsynligvis å tilbringe så mye tid som mulig ute – gitt at temperaturen tillater det. Det er som regel kun et par måneder på sommerhalvåret det er varmt nok til å sitte ute i de sene kveldstimer. Med en terrassevarmer kan du utvide denne tiden med både timer, uker og kanskje til og med måneder. I tillegg til å forlenge sommerkveldene har en terrassevarmer flere fordeler. Den infrarød varmeteknologien sørger for øyeblikkelig og god varme. Samtidig er en terrassevarmer både enkel å montere og enkel å bruke. I og med at den henges på vegg eller i tak tar den liten plass og kan derfor brukes mindre balkonger så vel som større terrasser.

En terrassevarmer som kan henges på vegg passer like godt til små balkonger som større terrasser.

Hvilken terrassevarmer passer deg best?

De fleste terrassevarmere til privat bruk er elektriske. Det finnes også terrassevarmere på gass som er effektive, men de er lite skånsomme mot miljø og kostbare å bruke. En elektrisk terrassevarmer er derfor å anbefale, og hos Jernia har vi en rekke produkter til deg som ønsker en lun og varm uteplass.

En infrarød terrassevarmer gir øyeblikkelig varme og vil gi deg mulighet til å nyte uterommet enda lenger.

Klassisk og effektiv

Fra produsenten Mill finnes det flere modeller av terrassevarmere å velge mellom, både av type, design og styrke i kilowatt. De klassiske elektriske terrassevarmerne har en svært effektiv varmelampe som sender ut infrarødt lys og gir god varme. Infrarød varmeteknologi varmer kun det den treffer, akkurat som solen! Den forandrer ikke temperaturen i lufta, men varmer objektene som treffes av lyset. Infrarød varmeteknologi gjør derfor at varmen merkes med én gang – du trenger ikke vente på at luften skal varmes opp.

De nyeste terrassevarmerne er utstyrt med ULG+ varmeteknologi som også reduserer rødt lys med 99%. Velg mellom den klassiske terrassevarmeren som kan skrus opp på veggen, eller nyheten som står på stativ. Begge varianter er farget svart, og har et mer eksklusivt uttrykk.

MILL sort terrassevarmer 2000W med ULG+ og fjernkontroll

Terrassevarmerne tåler selvsagt regn og kan være ute hele året i all slags vær.

Terrassevarmeren på stativ kan enkelt flyttes rundt etter behov. Den vegghengte terrassevarmeren bør monteres der du tilbringer mest tid, slik at varmen treffer direkte på sittegruppen eller spisebordet. Da får du størst utbytte av terrassevarmeren!

Moderne design som varmer

Mill har tenkt utenfor terrassevarmer-boksen og introduserte i 2019 en lekker designet terrassevarmer formet som en stilren taklampe! Varmelampen er moderne og glir rett inn med resten av interiøret. Den henges fra taket og leveres med en fjernkontroll du kan styre varmen med. Heng varmelampen over loungesetet eller spiseplassen – den vil både piffe opp uterommet og avgi god varme.

Mill terrassevarmer pendel

Denne lekre varmelampen har et varmeelement av karbon slik at den ikke avgir så mye av det kraftige, røde lyset som til tider kan oppleves sjenerende. Med 1500W er det er en kraftig varmekilde samtidig som den ser flott ut. Varmelampen kan brukes på helt vanlige sikringer, type B. Med denne terrassevarmeren fra Mill er det lite som setter stopper for lange, koselige og ikke minst varme utekvelder.

Vi hjelper deg!

Er du fortsatt usikker på hvilken terrassevarmer som passer best for deg og din uteplass så hjelper vi deg gjerne i en av våre butikker.

Vårt utvalg av terrassevarmere