1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Hus og hage
  4. Forleng sommerkvelden med terrassevarmer
Hus og hage

Forleng sommerkvelden med terrassevarmer

En terrassevarmer gir en lun og effektiv varme til uteplassen slik at du kan nyte enda mer tid ute.

Forleng sommerkvelden med terrassevarmer

Er du som nordmenn flest så liker du sannsynligvis å tilbringe så mye tid som mulig ute – gitt at temperaturen tillater det. Med en terrassevarmer er det uproblematisk å tilbringe sene sommerkvelder på balkongen eller terrassen. Du kan til og med tilbringe kjølige og vår- og høstkvelder ute – og få følelsen av sommer ørlite lenger.

Fordeler med terrassevarmer

Det er som regel kun et par måneder på sommerhalvåret det er varmt nok til å sitte ute i de sene kveldstimer. Men med en terrassevarmer kan du utvide denne tiden med både timer, uker og kanskje til og med måneder.

De nye terrassevarmerne har infrarød varmeteknologi som gjør at du får god varme raskt. Teknologien sørger for at terrassevarmeren kun varmer det som treffes av lyset, uten å bruke energi på å forandre lufttemperaturen. Du kjenner derfor varmen med én gang, og trenger ikke vente på at luften skal varmes opp.

Noen terrassevarmerne har også ULG+ varmeteknologi som reduserer rødt lys med 99%.

Terrassevarmere er enkle å montere og enkle å bruke.

En terrassevarmer som kan henges på vegg passer like godt til små balkonger som større terrasser.

Modellene som kan henges på vegg eller i tak tar liten plass og kan derfor brukes både på mindre balkonger, så vel som større terrasser.

Hvilken terrassevarmer passer deg best?

De fleste terrassevarmere til privat bruk er elektriske. Det finnes også terrassevarmere på gass som er effektive, men de er lite skånsomme mot miljø og kostbare å bruke. Velg derfor en elektrisk terrassevarmer når du ønsker deg en varm og lun uteplass.

En infrarød terrassevarmer gir øyeblikkelig varme og vil gi deg mulighet til å nyte uterommet enda lenger.

Klassisk og effektiv

Fra produsenten Mill finnes det flere modeller av terrassevarmere å velge mellom, både av type, design og styrke i kilowatt.

De klassiske elektriske terrassevarmerne har en svært effektiv varmelampe som sender ut infrarødt lys, og gir god varme.

MILL sort terrassevarmer 2000W med ULG+ og fjernkontroll

Terrassevarmerne tåler selvsagt regn og kan være ute hele året i all slags vær.

Terrassevarmeren på stativ kan enkelt flyttes rundt etter behov. Den vegghengte terrassevarmeren bør monteres der du tilbringer mest tid, slik at varmen treffer direkte på sittegruppen eller spisebordet. Da får du størst utbytte av terrassevarmeren!

Moderne design som varmer

Ønsker du en terrassevarmer direkte over sitteplassen bør du sjekke ut terrassevarmeren som er designet som en taklampe. Varmelampen er moderne og kan piffe opp uterommet i tillegg til å gi god varme. Den henges, naturlig nok, fra taket og kan styres med fjernkontroll.

Mill terrassevarmer pendel

Denne lekre varmelampen har et varmeelement av karbon slik at den ikke avgir så mye av det kraftige, røde lyset som til tider kan oppleves sjenerende. Med 1500W er det er en kraftig varmekilde samtidig som den ser flott ut. Varmelampen kan brukes på helt vanlige sikringer, type B. Med denne terrassevarmeren fra Mill er det lite som setter stopper for lange, koselige og ikke minst varme utekvelder.

Vi hjelper deg!

Er du fortsatt usikker på hvilken terrassevarmer som passer best for deg og din uteplass så hjelper vi deg gjerne i en av våre butikker.