1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Hus og hage
  4. Derfor bør du ha skotørker hjemme
Hus og hage

Derfor bør du ha skotørker hjemme

Ingenting er så kjedelig som fuktige sko og votter. Enda kjedeligere er det å glemme å sette på skotørkeren om kvelden, og sette føtter eller hender inn i våte og kalde støvler og hansker om morgenen.

Derfor bør du ha skotørker hjemme

Uansett om du er en del av en småbarnsfamilie, eller bruker tid ute i snøen og fuktig vær til og fra jobb kan en skotørker være en lur investering. Under kan du lese hvorfor.

Visste du at…

Hedgehog skotørker passer også for deg som bruker masse tid på vinteraktiviteter. Faktisk er Hedgehog sponsor av Brettforbundet og Norges Snowboardlandslag. Du trenger med andre ord ikke en stor familie for å kunne få bruk for denne skotørkeren!

Lengre holdbarhet og mindre bakterier

En god skotørker er viktig for å ta vare på klær, sko og utstyr. Blir sko våte lenge kan det over tid danne seg mugg og sopp i skoene, og det vil begynne å lukte. Dette gjelder også for småtøy som hansker og votter.

En skotørker kan eliminere dette problemet. Den dreper opptil 90% av bakteriene i skoene slik at du kan bevare dem lengre. Du kan til og med bruke det på svette treningssko for å unngå lukt.

7 gode grunner til å velge skotørker fra Hedgehog

1. Tørker 5 ganger fortere enn lignende skotørkere

Er du er en av dem som glemmer å skru på skotørkeren din slik at du ikke rekker å tørke sko før jobb, skole eller barnehage? Hedgehog kan tørke sko på 15 til 30 minutter. Tørkeprosessen er fem ganger raskere enn hos lignende skotørkere.

2. Passer like godt på hytta, som i skapet hjemme

Hedgehog har skotørkere til alle behov. Octopus passer godt om du trenger en skotørker til tunge alpinstøvler og boots. Har du en småbarnsfamilie vil modellen Wall passe godt, og de små kan lære seg å henge votter og sko til tørk på veggen.

3. Ingen lyd

Mange skotørkere lager masse lyd. Hedgehog har derfor stillemodus tilpasset åpne rom.

4. Tilpass varme og timer

Skotørkeren har regulerbar varme med fem forskjellige hastigheter, slik at du kan tørke sensitive materialer som lær eller bruke høyere temperatur for hurtigere tørking. Du kan også stille inn timer fra 15 minutter inntil 10 timer.

5. Brannsikker

Hedgehog har et brannsikkert keramisk varmeelement, doble sikringer og temperatursensor. Om tørkeren blir for varm så skrur den seg automatisk av.

6. Design

Hedgehog har et elegant skandinavisk design utviklet i Hemsedal. Skotørkeren har en tre meter lang ledning, slik at du enkelt kan nå den nærmeste stikkontakten.

7. For liten og stor støvel

Den kraftige viften i skotørkeren gjør at man kan tørke alt fra barnas små skisko til pappas store slalåmstøvler raskt og enkelt. Tørketiden for en søkkvåt sko er mindre enn 30 min i tornadomodus med 60°C.