<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Smarte bakeredskaper du ikke visste at du trengte

Med riktig utstyr og bakeredskaper går bakingen som en lek.

Smarte bakeredskaper du ikke visste at du trengte

For å oppnå best mulig resultat når du baker, trenger du riktig arbeidsutstyr. Vi har valgt ut noen bakeredskaper som vil gjøre bakingen mye enklere, enten du er bakemester eller nybegynner på bakefronten. Med disse smarte bakeredskapene vil du uansett lykkes med bakingen og briljere på kjøkkenet.

Butikksjef for Jernia Råholdt med stor interesse for baking og bakeredskaper

Mari Birgitte Ruud, bakeekspert hos Jernia og butikksjef hos Jernia Råholt

Smart bakematte

Mari Birgitte Ruud, bakeekspert hos Jernia og butikksjef hos Jernia Råholt, forteller at det er veldig lurt å ha en bakematte når du skal bake. Slik beskytter du bordplaten, og du får et klebefritt underlag både for deig, fondant eller marsipan.

– En bakematte i silikon er et supert produkt, som tar liten plass når den ikke er i bruk og kan rulles ut og enkelt brukes. Bakematten er også enkel å rengjøre og gir et godt underlag å bake på, forklarer Ruud.

LES OGSÅ: Gjør kaka til festens midtpunkt

dekoreringssett med sprøytepose og tupper

Pynt søte cupcakes med deilig frosting ved hjelp av sprøyteposer og ulike tupper.

Dekorasjonssett for cupcakes og andre småkaker

Hvis du er glad i å lage småkaker og søte cupcakes er det ekstra viktig å ha det riktige utstyret for å få lekre kaker. Finn fram konditoren i deg og pynt hjemmelagde cupcakes som en proff. Et dekorasjonssett gjør det enkelt og ryddig å gi bakverket ditt en personlig touch med ulike dekorasjoner.

– Cupcake dekorasjonssett gjør pynting av cupcakes og kaker til en lek. Her følger det med både tipper og sprøyteposer slik at det er veldig enkelt å få et fint og lekkert resultat, forklarer Ruud engasjert.

Enkelt å dele kaken delvis

En kakedeler er genial når du skal lage sukkerbrød eller andre kaker med flere lag. Da får du fine, jevne bunner og du slipper å kløne med en kniv.

– Denne er et must til alle som liker å bake kake! Med kakedeleren er det enkelt å dele kaka opp lagvis, og resultatet blir jevnt og fint.

Kakering som er justerbar

Kan brukes til hjemmelaget is, desserter, kaker mv. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Kjekt å ha en justerbar kakering

Med en justerbar kakering kan du justere størrelsen på kaka akkurat slik du vil ha den. Kakeringen kan brukes til alt fra hjemmelaget is og desserter til ulike kaker. Her er det kun fantasien som setter grenser.

– En justerbar kakering er utrolig kjekt å ha. Da blir kaken akkurat den størrelsen du måtte ønske, fra 15 – 35 cm i diameter. Ringen har ingen bunn, men du smører den som vanlig, og setter ringen direkte på et bakepapirkledt stekebrett før du heller i røren, forklare bakeeksperten.

Terteform med løs bunn

Sliter du av og til med å få den nybakte terten ut av formen? Da er det lurt å bruke en terteform med løs bunn.

– Hva med å lage hjemmelaget blåbærterte? Med en terteform med løs bunn er det enkelt å servere terten og få den ut av formen.

Alfabet og tall når du skal pynte kaka

Skal du pynte kaka med bursdagsbarnets navn og år? Da er det midt i blinken med en utstikker i rustfritt stål. Her kan du velge mellom 37 tall og bokstaver du kan lage i fondant.

– Med disse kan du enkelt pynte opp en bursdagskake eller konfirmasjonskake med en tekst i fondant. Stilig og enkelt!

klar bakefolie for fint resultat

KONDITORFOLIE: Strimlen kan vaskes og brukes igjen og igjen.

Konditorfolie til dekorasjon

Klar folie er lurt å ha hvis du skal lage sjokoladedekorasjon eller samle kaka du baker. Konditorfolien legges i kanten på kakeformen før du bygger opp kaka med mousse, krem og lignende. Folien kan vaskes og brukes om igjen.

– Sjokoladefolie eller konditorfolie brukes til å samle kaka eller gjøre kaka høyere enn springformen, når den samles. Konditorfolie kan også brukes til sjokoladedekorasjon på is, kaker og mye annet.

LES OGSÅ: Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

Vi anbefaler