Vask stekepannen din med såpe og varmt vann. Bruk gjerne en skrubbeduk ved behov.
Smarte grep

Slik tar du vare på stekepanna

Noe av det vi bruker mest på kjøkkenet er stekepanna. Og ting vi bruker mye vil naturlig nok slites. Men det trenger ikke å bety at vi trenger å skifte ut stekepanna ofte! Det finnes nemlig mange små og enkle grep du kan gjøre som kan utvide levetiden på din stekepanne betraktelig.

Ta bedre vare på stekepanna

Ikke vært så flink til å ta vare på stekepanna?

Har det allerede gått for langt, og du trenger en ny stekepanne? Velg en av god kvalitet, og ta med riktig vedlikeholdsprodukter i samme slengen. Her er noen gode anbefalinger fra oss.

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv til gamle stekepanner og gryter

Når alt håp er ute, kan du levere gamle panner og gryter til resirkulering hos oss. Gjenvinning av stål og aluminium er opptil 96 % mer klimavennlig enn nyprodusert metall. Husk også at vi gir deg 20 % innbytterabatt på ny vare* – hvis du trenger, da!

Les mer om tjenesten

Den skarpeste kniven i skuffen

Slik holder du kniven skarp

Lite er mer tilfredstillende enn å lage mat med skarpe kniver – men hvordan holder man disse skarpe lenge? Vi har laget en liten guide til hva du bør gjøre for å holde den skarp, og hva du kan gjøre hvis den har blitt sløv. Husk at vi også kan slipe den for deg!

Les hva du kan gjøre selv

Sløve kniver?

Dersom du allerede har fått sløve kniver og vil begynne med blanke blader har vi et stort utvalg kvalitetskniver. Lov oss at du tar godt vare på de da! Se alle kvalitetskniver og tilbehør

Bra både for miljøet og lommeboka

Ta bedre vare på råvarer og rester

Visste du at nordmenn kaster 1 av 6 handleposer med mat hvert år? Vi kaster mest frukt og grønt, brød og bakevarer og middagsrester. Med riktig oppbevaring av råvarer og restemat får du lenger holdbarhet, mindre matsvinn og bedre økonomi. Det er vinn-vinn både for deg og miljøet.

Legg på is for bedre holdbarhet

Til fryseboksen

Bedre orden mindre matsvinn

Til skuffer og kjøleskap

Flere smarte produkter

Reduser plastforbruket og bevar miljøet

Det er flere gode grunner til hvorfor du bør ta i bruk bivokspapir.

Les 4 gode grunner

Bivokspapir