Kvalitetsbevisste og tidløse Pillivuyt

Pillivuyt

Gavetips til bryllup! Fransk eleganse og upåklagelig kvalitet. Pillivuyt er på flere ønskelister til bryllup – nettopp fordi eleganse aldri går av moten. Et sikkert valg!

Se alt fra Pillivuyt →

Elegante Kähler

Kähler

Kähler er særlig kjent for sine Omaggio vaser og Hammerhøi serie. Deres vakre keramikk produkter står på mang en bryllupsliste og ønskeliste. Et sikkert bryllupsgavetips!

Se alt fra Kähler →

Nyhet

Hammershøi Poppy

Hammershøi Poppy er serviset til brudeparet som setter pris på det elegante og kreative og med sans for detaljer.

Se alle deler i Hammershøi Poppy →

Klassiske Grand Cru

Grand Cru

Rosendahl byr på en lekker design og et bredt spekter av perfekte bryllupsgaver. Deres mest populære serie Grand Cru er klassisk med rene linjer som passer til enhver smak.

Se alt fra Grand Cru →

 

Grand Cru Moments

En bryllupsgave med stjernedryss! Grand Cru Momets er et servise perfekt til de festlige anledningen hvor et ekstra stjernedryss er naturlig!

Gå til Grand Cru Moments →

Royal Doulton

Et perfekt servise for brudeparet som har sansen for det enkle, men sofistikerte. Union Street et italiensk-inspirert servise i en uformell og avslappet stil. Viva l’amore!

Se hele Union Street kolleksjonen fra Royal Doulton → 

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Et elegant og moderne servise som kan brukes til både hverdag og fest er en perfekt bryllupsgave. Villeroy & Boch leverer tidløs eleganse, innovativ design og særdeles høy kvalitet.

Se alt fra Villeroy & Boch →

Moderne og rustikke Bitz

Bitz

Velg et mer utradisjonelt servise som bryllupsgave. Bitz servise gir en unik mulighet til å skape sitt eget uttrykk på bordekningen.

Se alt fra Bitz →

Ikoniske Cathrineholm

Stripes

En klassisk bryllupsgave designet av den velkjente norske emaljekunstneren Grete Pydz Kittelsen.

Se alt fra Cathrineholm →