Hardanger Bestikk

Bestikk fra Hardanger Bestikk er en klassisk bryllupsgave. Hardanger Bestikk har mange serier å by på i både tradisjonelt og moderne uttrykk. Hardanger Bestikk har stolte norske tradisjoner og leverer bestikk i høy kvalitet som dere vil ha glede av i mange år.

Se alt fra Hardanger Bestikk →

Hardanger Bestikk – våre beste bryllupsgavetips

Ramona har et enkelt design og en dekorativ form, og har vært den mestselgende bestikkserien i over 30 år.

Hardanger Bestikk Ramona

Ramona er designet av Odd Leikvoll og lansert i 1982. Ramona er Hardanger Bestikk bestselgende serie og er like populær i dag som når den ble lansert. Et sikkert bryllupsgavetips!

Gå til Hardanger Bestikk Ramona →

 

Hardanger Bestikk Nina

Nina ble designet av Odd Leikvoll i 1998 og er inspirert av rokokko-stilen fra 1700-tallet. Nina og er en av de mest populære designene fra Hardanger Bestikk. Nina er den perfekte bryllupsgaven til brudeparet som setter pris på det tradisjonelle.

Gå til Hardanger Bestikk Nina →

Hardanger Bestikk Julie

Julie er designet av Per Finne. Julie bestikket er elegant utformet og er noe av det beste innen norsk design. Bestikket ligger godt i hånden og passer både på tradisjonelle og moderne bord.

Gå til Hardanger Bestikk Julie →

Hardanger Bestikk Fjord

Fjord er en del av den moderne kolleksjonen til Hardanger Bestikk. Fjord er designet av Odd Leikvoll med rene, enkle linjer som gjenspeiler skandinavisk minimalisme. Fjord bestikkserie er en bryllupsgave til det moderne brudeparet.

Gå til Hardanger Bestikk Fjord →