Hardanger Bestikk- Våre beste bryllupsgavetips

Hardanger Bestikk

Bestikk fra Hardanger Bestikk er en klassisk bryllupsgave. Hardanger Bestikk har mange serier å by på i både tradisjonelt og moderne uttrykk. Hardanger Bestikk har stolte norske tradisjoner og leverer bestikk i høy kvalitet som dere vil ha glede av i mange år.

Se alt fra Hardanger Bestikk →

Ramona har et enkelt design og en dekorativ form, og har vært den mestselgende bestikkserien i over 30 år.

Hardanger Bestikk Ramona

Ramona er designet av Odd Leikvoll og lansert i 1982. Ramona er Hardanger Bestikk bestselgende serie og er like populær i dag som når den ble lansert. Et sikkert bryllupsgavetips!

Gå til Hardanger Bestikk Ramona →

 

Hardanger Bestikk Nora

Nora er designet av Odd Leikvoll og ble lansert i 2001. Nora er den del av tradisjonelle designet og har et distinkt uttrykk som passer like godt til fest som til hverdag.

Gå til Hardanger Bestikk Nora →

 

Hardanger Bestikk Nina

Nina ble designet av Odd Leikvoll i 1998 og er inspirert av rokokko-stilen fra 1700-tallet. Nina og er en av de mest populære designene fra Hardanger Bestikk. Nina er den perfekte bryllupsgaven til brudeparet som setter pris på det tradisjonelle.

Gå til Hardanger Bestikk Nina →

Hardanger Bestikk Julie

Julie er designet av Per Finne. Julie bestikket er elegant utformet og er noe av det beste innen norsk design. Bestikket ligger godt i hånden og passer både på tradisjonelle og moderne bord.

Gå til Hardanger Bestikk Julie →