Hardanger Bestikk- Våre beste bryllupsgavetips

Hardanger Bestikk

Bestikk fra Hardanger Bestikk er en klassisk bryllupsgave. Hardanger Bestikk har mange serier å by på i både tradisjonelt og moderne uttrykk. Hardanger Bestikk har stolte norske tradisjoner og leverer bestikk i høy kvalitet som dere vil ha glede av i mange år.

Se alt fra Hardanger Bestikk

Ramona har et enkelt design og en dekorativ form, og har vært den mestselgende bestikkserien i over 30 år.

Hardanger Bestikk Ramona

Ramona er designet av Odd Leikvoll og lansert i 1982. Ramona er Hardanger Bestikk bestselgende serie og er like populær i dag som når den ble lansert. Et sikkert bryllupsgavetips!

 

Hardanger Bestikk Nora

Nora er designet av Odd Leikvoll og ble lansert i 2001. Nora er den del av tradisjonelle designet og har et distinkt uttrykk som passer like godt til fest som til hverdag.

Hardanger Bestikk Nina

Nina ble designet av Odd Leikvoll i 1998 og er inspirert av rokokko-stilen fra 1700-tallet. Nina og er en av de mest populære designene fra Hardanger Bestikk. Nina er den perfekte bryllupsgaven til brudeparet som setter pris på det tradisjonelle.

Hardanger Bestikk Carina

Carina ble designet av Odd Leikvoll i 1989 og har med sine runde former og myke design blitt en av Hardanger Bestikks bestselgere etter Ramona.

Hardanger Bestikk Fjord

Fjord er en del av den moderne kolleksjonen til Hardanger Bestikk. Fjord er designet av Odd Leikvoll med rene, enkle linjer som gjenspeiler skandinavisk minimalisme. Fjord bestikkserie er en bryllupsgave til det moderne brudeparet.

Prisvinnende bestikk fra Stelton

Stelton

Velg en prisvinnende bryllupsgave. Maya bestikket ble designet i 1962 og har siden det vært en av Steltons bestselgere.

Se alt fra Stelton