Den kalde fine tiden

Vintersesongen kan være fantastisk hjemme i Norge. Det er fantastisk ute i snø og natur, og ekstra deilig å krype inn i varmen foran peisen etterpå. Her har vi samlet alt du trenger til vintersesongen.

Det var litt av et prosjekt å få benkeplaten på plass, men vel verdt strevet. Her er det duket for hygge og gode minner. En lun nisje skaper ekstra sitteplass og er en smart utnyttelse av trappeoppgangen. Takbjelkene fikk til slutt favorittfargen 9938 Dempet Sort og skaper kontrast mot spilene, men gir allikevel et rolig uttrykk. Foto: Ragnar Hartvig.

Innekos

Her har vi samlet alt du trenger til å kose deg inne. Perfekt kjøkkenutstyr for varme retter og baking, stearinlys, servietter og fin dekor som gjør det ekstra hyggelig i hjemmet.

Se mer

Utekos

Her finner du alt du trenger til skituren, og noen smarte triks til hytta. Hva med en bålpanne som gjør det ekstra kos å sitte ute?

Se mer

illustrasjonsbilde av peis og vedstabel

Varme og peisutstyr

Når gradestokken synker, er det fint med utstyr som gjør at du får varm og god temperatur inne. Vi har smarte varmeovner, og fine verktøy for å holde fyr i peisen. Ta en titt!

Se mer

snømåke

Is og snøredskaper

Smarte snøredskaper gjør måkejobben lettere. Unn deg selv redskaper som sparer deg for tid og krefter. Vi har samlet våre beste måkeredskaper på ett sted.

Se mer