Våre mest poplære griller

Morsø gassgrill Forno er en nett og kompakt gassgrill med stor grillflate. Fra eske til 200 grader på 8 minutter.
Gassgrill

Grillen for alle hverdager- og festdager

De aller fleste velger gassgrill når de kjøper ny grill. Det er flere grunner til at gassgrill er så populært. De er effektive og blir raskt varme, de er enkle å bruke og gir mange grillmuligheter.

Se alle våre gassgriller →

 

Ferdig montert grill

Få grillen klar til bruk!

Når du heller vil bruke tiden til å planlegge grillmåltidet framfor å sku, kan Jernia grillteam sette sammen grillen for deg.

Les mer

Weber Master Touch er kåret til best i test.
Kullgrill

Den autentiske grillsmaken

Mange grillentusiaster sverger til kullgrill. Til tross for at det tar litt lenger tid å få grillen grillklar blir grillopplevelsen desto mer autentisk med den helt særegne grilllukten og grillsmaken.

Se alle våre kullgriller →

 

Elektrisk grill

Et miljøvennlig alternativ og like god grillsmak

Elektrisk grill blir stadig mer populært, og det er mange grunner det. En elektrisk grill et mer miljøvennlig alternativ da den ikke belaster miljøet med gass og røyk. Elektriske griller er enkle å bruke, du har stålkontroll på temperaturen og du får samme gode grillsmak som på gassgrill!

Se våre elektriske griller →

 

Turgrill

Dropp engangsgrillen

Har du liten plass på balkongen kan du allikevel ha fullverdige grillopplevelser. Det samme gjelder om du skal på tur. Glem engangsgrill! Spar miljøet og få en bedre grillopplevelse med en bærbar grill. Perfekt også for båt- og campingliv.

Velg mellom bærbar grill gass eller kull → 

5 tips for å lykkes du med grillingen i 2021

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og når du først skal imponere er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Les her →

 

Grillopplevelsen blir bedre med godt grillutstyr

 

Sesongens "must haves"

Grillen kan mer enn du tror

Løft grillmaten til et nytt nivå

Inviter til grillfest! Med riktig grilltilbehør kan du diske opp med et skikkelig festmåltid.

Grilltilbehør

Vi har et stort utvalg av grilltilbehør. Alt fra obligatoriske grillbørster, grillhansker og grillklyper, men også utstyr som virkelig kan vekke grillkongen i de fleste. Rotisseri, røkeflis, holdere til kylling, spareribs og fisk og mye mer. Med riktig grilltilbehør kan du diske opp med et skikkelig festmåltid.

Se alt grilltilbehør →

Sett smak på grillsesongen

Ta vare på grillen

Jevnlig rengjøring av grillen og bruk av grilltrekk vil hjelpe deg å ta vare på grillen slik at du kan ha glede av den i mange år.
Vent til grillen er avkjølt og pass på at den er tørr før du legger på grilltrekket.

Les mer om vedlikehold av grill →