TA VARE PÅ HAGEN

Gressklipper og gresstrimmer

Drømmer du også om en velstelt og grønn plen? Vi har utstyret som gjør jobben enklere! Her finner du både gressklippere, kantklippere og utstyr for å få bukt med grønske og ugress!

Elektrisk gressklipper Bensinklipper Robotklipper Manuell gressklipper Kantklipper Reservedeler Frø og ugress

Elektrisk gressklipper

Vi har elektrisk gressklipper både med ledning og batteridrevne gressklippere. Fordelene ved begge typer elektriske gressklippere er at de er stillegående og miljøvennlige alternativ. En elektrisk gressklipper har lav vekt og er enkel å vedlikeholde. En elektrisk gressklipper med ledning kan egne seg til både større og mindre flater avhengig av hvor langt du skjøter ledningen, men er best egnet til hager uten for mye busker og trær da ledningen kan vikle seg fast.

Les vår kjøpeguide her →

Stillegående og miljøvennlig

Populære elektriske gressklippere

Se alle gressklippere med batteri og gressklippere med ledning

Gressklipper bensin

Med en motorgressklipper får du en kraftig maskin som kan takle både høyt og tett gress. Kapasitet og klippebredde gjør at motordrevne gressklippere egner seg godt til mellomstore og store plener. Velger du en gressklipper som er selvgående gjør du også jobben enda enklere for deg selv.

Se alle motorgressklippere

Spar tid og krefter samtidig som du får en jevn og pen plen.

Robotklipper

Få en jevn og fin plen nesten uten å løfte en finger. La en robotklipper gjøre jobben! Alt du trenger å gjøre er å finne et egnet sted for ladestasjonen, og legge ut kanttråd som avgrenser klippeområdet- robotklipperen fikser resten. En robotklipper er miljøvennlig, stillegående og kan klippe i all slags vær. De er enkle å vedlikeholde og krever liten oppbevaringsplass. En robotgressklipper er best egnet til mindre arealer med jevnt terreng.

Vi vil oppfordre til å unngå klipping om natten med hensyn til smådyr, som pinnsvin, som kan bli skadet.

Se alle robotklippere

Enkel og tidsbesparende

La roboten gjøre jobben for deg

Manuell gressklipper - bestselger!

Om du helst vil unngå alt som har med batterier, ledninger og bensin å gjøre kan vi varmt anbefale Stiga manuelle gressklipper!

Stiga manuell gressklipper

Der ikke gressklipperen kommer til...

En kantklipper, eller gresstrimmer som du vil, er et praktisk og nærmest uunnværlig redskap for deg som hageeier. Den hjelper deg å holde orden på grønne vekster der der gressklipperen er for stor til å komme til.

Se alle kantklippere og tilbehør →

 

4 anbefalte gresstrimmere

Perfekt rundt bedet!

Sjekk denne multifunksjonelle batteridrevne busk- og gressaksen. Med lav vekt, nett størrelse og ergonomisk form er den enkel og komfortabel å jobbe med!

Multifunksjonell håndklipper

Få bukt med ugress og grønske!

Vi hjelper deg med riktig utstyr

Ta vare på hagen

 Nyt sommeren ute

Det er hyggeligere å oppholde seg ute når uterom og hage er ryddet, og planter og trær ser sunne ut.  Vi har hageredskap som gjør jobben enklere.

Få et grønt og frodig uterom

Jevnlig tilførsel av vann er alfa omega i vår- og sommersesongen om du vil ha et sunt hagemiljø. Vi har vanningsutstyret hagen din ønsker!