FÅ DET RENT OVERALT

Høytrykkspyler og tilbehør 🧽

På jakt etter en ny høytrykkspyler, eller tilbehør til høytrykkspyler?
Her finner du både tips til hva slags modell du bør velge og hvordan du kan gjøre utevasken mer effektiv med smart utstyr.

Velg riktig høytrykkspyler  Tilbehør til høytrykkspyler  Vedlikehold av høytrykkspyler

Gode hjul som gjør den enkel å frakte

4-sylindret metall pumpe

Trommelen kan dreie 45° til hver side

Enkelt å rulle slange

Gode hjul som gjør den enkel å frakte

4-sylindret metall pumpe

Slik finner du høytrykkspyleren som passer deg

Hva skal du bruke høytrykkspyleren til? Det er en fin start for å finne riktig høytrykkspyler Store kraftige høytrykkspylere egner seg godt til vask av hus, bil og større terrasser. Mindre modeller egner seg best til vask av sykler, hagemøbler og spyling av oppkjørselen.

Mer om valg av høytrykkspyler →

VÅRE FAVORITTER

Ava høytrykkspyler ⭐

Velg riktig tilbehør til din høytrykkspyler

Hva skal du bruke høytrykkspyleren til? Med riktig tilbehør kan du vaske alt fra husvegg til hagemøbler. Tilbehøret du trenger til din høytrykkspyler avhenger av hvilken vaskejobb du skal utføre. Vi har et stort utvalg av tilbehør som gjør vaskejobben raskere og mer effektiv. Det kan til og med oppleves som gøy! Visste du at tilbehør fra Ava passer til Kärcher høytrykkspyler og omvendt – praktisk, eller hva?
Bil Terrasse Husvask

TILBEHØR TIL BILVASK

Vaske bil med høytrykkspyler

Bilvask er det enkleste du kan gjøre for å ta godt vare på bilen din. Lakken er også bilens viktigste beskyttelse for rust. Enten det er vinter eller sommer er det viktig å vaske bilen regelmessig.

VASK BILEN SELV

Anbefalt tilbehør til bilvasken

SKÅNSOM MOT TREVERK

Vaske terrasse med høytrykkspyler

Treverk trenger skånsom behandling og at en direkte hard stråle fra en høytrykkspyler ikke er bra for treverket. Hvis du investerer i en god terrassevasker til høytrykkspyler, sørger du for skånsom vask av terrassen uten hard, direkte stråle.

Anbefalt tilbehør til terrassevasken

RIKTIG UTSTYR GJØR JOBBEN LETTERE

Når du skal vaske hus

Det er mange som fraråder bruk av høytrykkspyler på husveggen, men med riktig utstyr og noen gode råd kan du helt fint benytte deg av høytrykkspyler for årets rengjøring av huset.

Anbefalt tilbehør når du skal vaske hus

VASKE TERRASSE MED HØYTRYKKSPYLER: Skal du vaske terrasse med høytrykkspyler bør du bruke en terrassevasker som behandler treverket skånsomt. Foto: AVA

Ta vare på høytrykkspyleren

Vedlikehold av høytrykkspyler er forholdsvis enkelt – men det er likevel et par ting du bør huske på! Her får du tips til hvordan du tar vare på høytrykkspyleren.

Slik tar du vare på høytrykkspyleren →