Bestselgere

Slik unngår du myggstikk

Kløende myggstikk og summende lyder når du prøver å finne nattesøvnen- Irriterende sier du?  Vi gir deg tipsene for å holde myggen unna og unngå myggstikk.

Les hvordan du kan unngå myggstikk →

 

Våre anbafalinger

Effektive produkter mot mygg

Gjør hagen og hyttetomta til en tilnærmet mygg- og knottfri sone

Verdens mestselgende myggfelle

Slik fungerer Mosquito Magnet:

Maur i hus? Vi gir deg tipsene for å bli kvitt maur ute og inne.

Bekjempelse av maur

Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. I Norge har vi ca. 10 forskjellige typer maur, og fire av dem kan forårsake alvorlig materiell skade. Det er forskjellige måter å bli kvitt maur på, og det avhenger i stor grad av om problemet er inne eller ute.

Les mer om maurbekjempelse her→

 

Våre toppselgere

Bli kvitt maur inne

Våre mest solgte

Bekjemp maur ute

Bli kvitt skjeggkre

Skjeggkre har nylig etablert seg i Norge og stadig flere oppdager dem hjemme. Skjeggkre ligner på sølvkre, trives godt i fuktige og varme miljøer som på baderommet eller på kjøkkenet. Vi kan hjelpe deg med å bli kvitt skjeggkre!

Les mer om hvordan her →

Unngå å få rotter og mus i hus

Ly, varme og mat er noe av det mus og rotter søker. Mus er dyktige klatrere og kommer seg enkelt gjennom små sprekker i grunnmur eller andre åpninger. Rottene er større, men felles for de begge er at de liker seg godt i fukt. Kjellere er ofte derfor et rom hvor mange opplever plager med skadedyret. Samtidig kan de finne seg til rette på loft og inne i veggen din. De formerer seg fort, så innfør tiltak så fort du fatter mistanke om at gnagerne har søkt ly akkurat hos deg. I tillegg til å være en ubehagelig og illeluktende plage, kan både mus og rotter gjøre stor skade på hus og være bærere av smitte. Bekjempelsesmetoden mot gnagerne er tilnærmet lik. Mus kan bekjempes både ved musefelle og musegift, mens rotter bekjempes med rottefelle.

Anbefalte produkter

Bli kvitt mus

Anbefalte produkter

Bekjempelse av rotter

Vi har også

Har du ennå ikke funnet det du var på jakt etter?