Har du sjekket brannslukkeren din?

God pris på Storebrand-slukker

Med enkle grep kan du gjøre hjemmet tryggere. Sørg for at brannslukkeren er i orden, og at den ikke har gått ut på dato. Velger du en ombrukt brannslukker fra Miljø Norge, gjør du både hjemmet og miljøet en tjeneste. Les mer om brannslukkeren.

Mottatt rabattkode? Klikk her

Kjøp ombrukt Storebrand-slukker

Har du rabattkode?

Legg i handlevogn

Legg Storebrand-slukker i handlevognen, og velg leveringsmetoden som passer deg best. Du får fri frakt om du handler over 800 kroner.

Aktiver rabattkode

Legg til mottatt kode i feltet for rabattkode som kommer opp rett før du skal betale og klikk på den blå knappen for å aktivere tilbudet.

Enkle grep for et tryggere hjem

Skadeforebygging er viktig for deg og det du eier, men også for en mer bærekraftig fremtid. Storebrand ønsker å hjelpe deg med å ta vare på det du har.

Flere brannslukkere og tilbehør

3 krav til røykvarslere

Har du røykvarslere i alle rom?

1. Minimum én røykvarsler i hver etasje.
2. Skal dekke kjøkken, stue, utenfor soverom og tekniske rom.
3. Skal tydelig kunne høres når dørene mellom rommene er lukket.

Andre sikkerhetsprodukter som kan være aktuelle:

Røykvarsler

Houseguard Note Smart

Beskytt hjemmet på avstand med Note Smart

Startkittet inneholder alt du trenger for å kunne koble røykvarsleren opp til mobiltelefonen din. Last ned Housegard Note-appen, sett huben inn i et el-uttak og følg anvisningene i appen. Bygg ut med flere røykvarslere, vannalarm og temperaturvarslere fra Housegard Note ved behov. Du kan koble opptil 50 enheter i systemet og bli varslet på mobilen om noe skulle skje.

Radonmåler