Versjon 12. oktober 2018

Avtale- og samtykkevilkår

Som medlem i Jerniaklubben får du mange fordeler! Oversikt over alle dine kvitteringer, faste rabatter, eksklusive tilbud og nyhetsbrev med tips og råd. Det koster ingenting å være medlem av Jerniaklubben.

Ved å bli medlem av Jerniaklubben aksepterer du følgende:

Jernia og Jernias partnere kan kontakte deg med tilbud, nyheter, inspirasjon og tips per e-post og SMS eller andre alternativer ut fra valgene på «Min side» som innlogget på Jernia.no. Logg inn her.

Du kan når som helst si nei til å motta e-post og/eller SMS. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».

Tilbudene i kundeklubben vil variere og er tilpasset våre medlemmer, sesong og anledninger. Jernia forbeholder seg derfor retten til å foreta endringer i medlemstilbudene i Jerniaklubben.

Som medlem i Jerniaklubben samtykker du til at Jernia og Jernias partnere kan bruke dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanje respons som grunnlag for å gi deg tilpassede anbefalinger, annonser, informasjon, tilbud og tips. Du kan si nei til dette valget på «Min side».

Jernia forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene nevnt ovenfor. Ved vesentlige endringer i samtykkevilkårene vil informasjon kommuniseres digitalt. Dette gjelder selv om du har valgt å melde deg av å motta markedsføring på e-post eller SMS. Endringene publiseres også på denne siden.

Her finner du mer informasjon om dine fordeler som medlem av Jerniaklubben.

Mer informasjon vedrørende ditt personvern finner du i vår personvernerklæring.