Versjon 12. mai 2023

Vilkår for medlemskap i Jerniaklubben

Som medlem i Jerniaklubben får du mange fordeler! Oversikt over alle dine kvitteringer, faste rabatter, eksklusive tilbud og nyhetsbrev med tips og råd.

Det koster ingenting å være medlem av Jerniaklubben.

Som medlem i Jerniaklubben vil du som en del av medlemskapet motta informasjon og markedsføring på e-post fra Jernia. I tillegg vil kan Jernia sende deg informasjon og markedsføring i de kanalene du har samtykket til.

Du kan når som helst si nei til å motta markedsføring i de ulike kanalene. Hvordan du melder deg av dialogen kommer tydelig fram av all e-post og SMS, og gjelder den enkelte kanal. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».

Har du samtykket til digital annonsering, innebærer det i praksis at Jernia samarbeider med digitale annonsenettverk for å kunne målrette relevant informasjon mot deg når du er på disse plattformene. Den informasjon Jernia deler om deg kan ikke bli brukt videre av tredjeparten til andre formål.

I vår personvernerklæring kan du til enhver tid se hvilke nettverk vi benytter oss av, og du kan når som helst trekke ditt samtykke til digital annonsering, om du har takket ja til dette tidligere. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under kommunikasjonsinnstillinger.

Jernia forbeholder seg retten til å endre medlemsfordeler og gjøre endringer i medlemsvilkårene. Ved vesentlige endringer i vilkårene, vil informasjon kommuniseres digitalt.

Her finner du mer informasjon om dine fordeler som medlem av Jerniaklubben.

Mer informasjon vedrørende ditt personvern finner du i vår personvernerklæring.