STÅLPANELOVN 400W HVIT WIFI
STÅLPANELOVN 400W HVIT WIFI
STÅLPANELOVN 400W HVIT WIFI
Logo for MILL

MILL STÅLPANELOVN 400W MED WIFI OG APP-STYRING, HVIT FARGE

0 av 5

Anbefalt romstørrelse: 4-6 m2

Kan styres med Bluetooth app

Høy effektivitet og lav overflatetemperatur

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 34 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Oppvarming

Panelovn Invisible Wi-Fi 400W hvit fra Mill. En smart panelovn som med sitt elegante og minimalistiske design naturlig glir inn i interiøret. I Mill-appen kan du enkelt programmere og styre temperaturen til å automatisk tilpasses dine hverdagsrutiner. Det gir deg både hverdagskomfort og sparer deg for unødvendig strømforbruk. 

Panelovnene er de første og eneste med PID-styringsteknologi. Når ønsket temperatur i rommet er oppnådd, vil ovnen opprettholde temperaturen ved å senke effektnivået som gir mindre temperatursvingninger og en mer stabil oppvarming enn vanlige, tradisjonelle varmeovner. Ved å bruke Mill-appen og programmere når du ønsker et rom oppvarmet, vet ovnen akkurat når den skal starte å varme opp rommet for å nå den temperaturen du har registrert i appen. Ovnen kobles enkelt opp via Bluetooth som automatisk kobler enheten til Wi-Fi nettverket, uavhengig av hvilken ruter du har. Local RES API gjør at du kan kontrollere varmeovnen med din egen smart home-løsning.

Panelovnen er stille i bruk, og lager ingen klikkelyder når temperaturen går opp og ned. Utstyrt med barnesikring for trygg bruk. Er du for eksempel en utleier så har ovnen en kommersiell lås, det sørger for at du som utleier har kontrollen. I tillegg har panelovnen en åpent vindu-funksjon der ovnen automatisk slår seg av når et vindu åpnes. 

  • Anbefalt romstørrelse: 4-6 m2
  • Aluminium varmeelement: høy effektivitet og lav overflatetemperatur
  • 10 varmeinnstillinger: juster wattstyrken til dine behov
  • Temperatur kalibreringsfunksjon
  • Avansert termostat: Mill-app + WiFi
  • IP klassifisering: IPX4 (Godkjent for bruk på bad sone 2)

Vurderinger og omtaler