Rekreasjon i frisk luft

Skogen er tilgjengelig

I deler av Norge er det fortsatt snø og det er mulig å spenne på seg skia. I andre deler av landet hilser vi høflig på hestehoven. Fyll en termos med kakao eller kaffe, pakk sekken med matpakke. Husk den obligatoriske appelsinen og den selvsagte Kvikk Lunsjen og kom deg ut i friluft! Tips: Skal du tenne bål i skogen er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere. Ta også gjerne med en avfallspose, slik at du enkelt får med deg sjokoladepapiret og annet avfall hjem.

En termos som varer

Velg en termos som holder godt på varmen, holder sekken fri for søl og som kan være med på mange turer i årene fremover!

Se vårt utvalg av termos →

Anbefalt utstyr i tursekken:

Grill- og bålvettregler

Ta vare på naturen

I Norge kan vi tenne bål og grille ute fra 15. september til 15. april. Likevel er det noen grill- og bålvettregler som er viktig å merke seg neste gang du skal ut i naturen.

Les her →

Hjemme best?

Bålkos rett utenfor døren!

Du trenger ikke å forlate eiendommen for å for grille pølser eller pinnebrød over et bål. Med en bålpanne kan du nyte nygrillet pinnebrød, pølser og bålvarme rett utenfor døren.

Gå til bålpanne og tilbehør →

Vi anbefaler

Påskemat

Lammesteken eller lammelåret er for mange like viktig i påsken som ribba er til jul! Når det obligatoriske lammekjøttet er i hus gjenstår det bare å planlegge resten av måltidene. For med litt planlegging og riktig utstyr går nemlig mye av seg selv.

Nyttig kjøkkenutstyr finner du her →

Til påskelammet anbefaler vi:

5 tips

Kickstart grillsesongen i påsken!

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og når du først skal imponere er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Slik lykkes du med grillingen →

Påskebordet

Det er ikke mye som skal til. Pimp opp bordekkingen med blomster og fine påskeservietter- gjerne til alle påskens måltider.

Tips til påskebordet

Fersk bakst

Lite kan måles duften og smaken av nybakt brød! Når den hektiske hverdagen kan legges til side, er det kanskje tid til å varte opp med nybakt brød eller rundstykker til frokost eller lunsj. Og når kaffepausen nærmer seg er det verdt å huske at nystekte vafler også smaker aldeles fortreffelig!

Det du trenger til baksten finner du her →

Hjemmelagde påskeegg

I tradisjon tro lager vi påskepynt og gleder oss til at påskeharen skal komme sprettende. Hva med å lage hjemmelaget påskeegg i år? Vi er sikre på at du vil lykkes!

Se så enkelt det er!

God tid til kaffeslabberas

Lite slår lukten av nykvernet kaffe. Nå kan du også lage kaffe på nivå med de beste baristaene med en ny kaffekvern, kaffemaskin eller kaffebønner fra kvalitetsleverandører. Det er også ekstra hyggelig å servere i en fin kopp.

Utstyr til en perfekt kopp kaffe

Påskegodt fra Cemo Gourmet

Pynt til påske!

Det er ikke mye som skal til for å få litt påskestemning i heimen! Med friske tulipaner i en klassisk vase, gule lys og søte påskeservietter er mye gjort.

Se vårt utvalg av lys og servietter →

Plukk dine påskefavoritter!

Uyuni led-lys

Mange har fått øynene opp for led-lys som erstatning for de tradisjonelle kubbelysene. Fram til nå har led-lys sett i overkant kunstige ut, men den nye generasjonen av led-lys har en helt naturtro flamme. Ikke bare er de bedre for inneklimaet, men de er også langt tryggere å bruke enn levende lys. Og om ikke det er nok kan lysene fjernstyres og times etter eget ønske og behov.

Se vårt utvalg av led-lys fra Uyuni her →

Uyuni led-lys

P for Påskeprosjekter

Tenkte du å bruke påsken til få unna noen prosjekter i hjemmet? Det er jo godt med alt som er unnagjort.

Tid for vårrengjøring

Med riktig verktøy slipper du skure i timesvis, og det er akkurat det vi kan hjelpe deg med.

Frisk opp hjemmet med enkle grep

Få tips og inspirasjon til hvordan du kan fornye hjemmet uten at det koster skjorta.

Gjør hagen klar for ny utesesong

Legger du ned litt ekstra innsats tidlig på våren kan du lene deg tilbake og nyte mer av sommeren.

Få det rent overalt

Utevasken blir både effektiv og fornøyelig med riktig høytrykkspyler og smart tilbehør.

Ta vare på terrassen

Sommeren er kort og utetiden er dyrbar. Bruk tiden til å få en flott terrasse du kan nyte lenge.