KAFFETRAKTER AUTO POLISHED SIL
KAFFETRAKTER AUTO POLISHED SIL
Logo for MOCCAMASTER

MOCCAMASTER KAFFETRAKTER AUTOMATIC POLISHED SILVER

0 av 5

Godkjent av European Brewing Center

Alle deler er gjenvinnbare eller nedbrytbare

10 års garanti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Moccamaster Automatic har automatisk dryppstopp, slik at trakteprosessen blir enkel for deg. Kaffetrakteren lager inntil 10 kopper / 1,25 liter utsøkt kaffe på 6 minutter. Automatiserte funksjoner som gjør det enkelt for deg. Kaffetrakteren slår seg automatisk av etter 40 minutter, for din egen sikkerhet og av miljøhensyn.

På Moccamaster Automatic har vi automatisert mest mulig av trakteprosessen for deg. Tilsett vann og kaffe, trykk på en knapp, og trakteren gjør resten. Automatisk dryppstopp stopper automatisk kaffen fra å dryppe fra filterholderen når du trekker glasskannen vekk fra trakteren. Perfekt smak i hver kopp, sertifisert av ECBC.

Moccamaster Automatic har to separate varmeelementer. Det ene varmer vannet til 92–96 grader, den perfekte traktetemperaturen. Det andre holder kaffen varm ved den optimale serveringstemperaturen på 80–85 grader. Modellen er sertifisert av European Coffee Brewing Centre (ECBC).

Moccamaster kaffetraktere lages for hånd med kun de beste tilgjengelige råmaterialer. Kaffetrakterene er ment for å vare lenge og Moccamaster kan derfor tilby 10 års garanti. Når en Moccamaster tilslutt må tas ut av tjeneste er alle delene gjenvinnbare eller nedbrytbare. 

Reservedeler og reparasjon

Moccamaster har originale glasskanner og reservedeler til nye og eldre modeller. Vi har dessuten servicesentre som kan utføre mer omfattende reparasjoner.

Vurderinger og omtaler