STEKEPANNE 28CM RUSTFRITT STÅL
Logo for HOLM

HOLM STEKEPANNE 28 CM RUSTFRITT STÅL

0 av 5

God og jevn varmefordeling

Tåler oppvaskmaskin

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

579,-

Nettlager 5 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Stekepanne 28 cm fra Holm. Stekepannen er i polert rustfritt stål med stålhåndtak, 6 mm sandwichbunn og honeycomb-overflate. Stekeflaten er utformet slik at fettstoffene legger seg i fordypningene, noe som reduserer risikoen for fastbrenning.

Profesjonelle kokker sverger til stålpanner fordi de gir en helt annen matopplevelse enn panner med belegg. Med denne rustfrie stålstekepannen kan du lage perfekte steker hver gang. Hell fett i pannen og varm den opp ved middels varme. Fordel fettet over hele pannens stekeflate og på sidene. Øk temperaturen litt, legg maten i pannen og juster varmen til ønsket tilberedningstemperatur. Til å begynne med kan det se ut som om maten brenner seg fast i pannen, men så snart den har fått en stekeskorpe, kan maten flyttes rundt i pannen og snus.

Med stålstekepannne kan du lage mat som en profesjonell kokk, og du vil bli imponert over hvor lett det er å få perfekt resultat hver gang. Med sitt stilige og enkle design vil denne pannen bli en favoritt i ditt kjøkken i mange år fremover. 

Vurderinger og omtaler