KNIVSETT 3 DELER G-2, GS-61, G
KNIVSETT 3 DELER G-2, GS-61, G
Logo for GLOBAL

GLOBAL KNIVSETT 3 DELER G-2, GS-61, GSF-15

0 av 5

Uslåelig presisjon og kontroll

Ideell for alle kjøkkenoppgaver

Sklisikre, komfortable grep

Høykvalitets materiale

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Knivsett 3 deler fra global. Settet inneholder 3 kniver som gjør at du lykkes på kjøkkenet: kokkekniv, brødkniv og urtekniv. 

De japanske Global-knivene er utviklet med fokus på ergonomi, bruksegenskaper og design. Det gjør Global-knivene og -redskapene populære hos både profesjonelle og amatørkokker. Knivene er skapt av japaneren Komin Yamada i 1985. Han fikk et stort, grenseløst budsjett til å utvikle en serie kniver som skulle sette ny standard for skarphet.


Global-kniver er fremstilt uten skjøter, slik at man unngår at det setter seg fast smuss. De er produsert i fineste rustfritt stål med høy styrke, lang holdbarhet og motstandskraft mot rust og slitasje. Håndtaket er hult og avbalanseres ved hjelp av svært fin sand slik som hos de opprinnelige samuraisverd.


Kokkekniv G-2 er et perfekt valg hvis du skal ha en god allsidig kniv. Kniven har et høyt blad som gir deg god plass til å støtte med knokene, så du har god kontroll over kniven. Den skarpe hælen gjør det enkelt å få hull på f.eks. tomatskall uten å trykke for hardt og risikere at kniven sklir.


Brødkniven GS-61 har et blad der du med en glidende bevegelse skjære fine skiver av selv et nybakt, porøst brød. Kniven er samtidig velegnet til store grønnsaker som f.eks. kål eller andre harde grønnsaker.


Urtekniv GSF-15 er en liten praktisk kniv du kan skrelle med eller kutte mindre grønnsaker og frukter. Kniven egner seg selvfølgelig også særdeles godt til å snitte urter. 
 

Vurderinger og omtaler