-30%
BRØDKNIV BS-90
Logo for MAC

MAC BRØDKNIV BS-90

Medlemstilbud
0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Medlemspris

692,-

Ikke medlem 989,-

Logg inn eller bli medlem for å få tilbudet.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

MAC Brødkniv på 20cm. MAC-knivens høye kvalitet kommer fra en blanding av det beste fra japansk- og vestens tradisjoner innenfor knivproduksjon. Hver MAC-kniv er håndslipt av profesjonelle smeder fra det berømte SEKI området. SEKI er Japans sverdsentrum, og er kjent for mer enn 700 års tradisjon med knivproduksjon. 


Stålet som er brukt i MAC-kniven er rustfritt, med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Sammensetningen av disse materialene fører til et stål som er like hardt som de beste håndsmidde japanske kniver, samtidig som den er rustfri og lettere å vedlikeholde. Legeringen med høyt innhold av kullstoff muliggjør herding til maksimal hardhet 61 Rockwell C. Hardheten på MAC-knivene ligger mellom 57 og 61 Rockwell C. Med denne legeringen kan MACkniven brukes over lang tid uten å forringe sin ekstreme skarphet.


Skaftet er fremstilt av bjørk, skåret i skiver og laminert med epoxy-lim under høyt trykk. Treslaget og skaftets polering gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmidler. Skaftet er spesialutformet for profesjonell bruk.
MACs hemmelighet ligger i materialet. Stålkvaliteten tillater en spiss vinkel, slik at skarpheten blir helt overlegen.

Vurderinger og omtaler