VAFFELJERN 6 HJERTER 23CM
VAFFELJERN 6 HJERTER 23CM
VAFFELJERN 6 HJERTER 23CM
VAFFELJERN 6 HJERTER 23CM
VAFFELJERN 6 HJERTER 23CM
Logo for WILFA

WILFA VAFFELJERN BELL 6 HJERTER 23CM

  • Best i test
0 av 5

Best i test Tek.no

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Vaffeljern Bell 23 fra Wilfa. En oppgradert versjon av testvinneren Wilfa Bell. Med dette vaffeljernet i hus er posisjonen som vaffelmester sikret. Utstyrt med termostat, lydsignal, effektiv oppsamlingskant, gummiføtter, håndbeskyttelse mot damp og egen øse for perfekt mengde røre. Dette vaffeljernet er langt utenom det vanlige. 

Jernet har 6 ekstra store og dype hjerter på 23cm som gir deg perfekt brettede plater. Det kraftige varmeelementet på 1400W sikrer effektiv og jevn steking. Vaffeljernet har konede plater og tykt støpejern med egenutviklede koniske plater for perfekt resultat og jevnt stekte vafler. Luftspalter slipper ut fuktig damp og sørger for at vaflene blir stekt, og ikke kokt. Med dobbelt slippbelegg er det bedre slippevne på vaflene, og vaffeljernet får en lenger levetid. 

Vaffeljernet er utstyrt med justerbar termostat med signallampe. Du velger selv hvilken styrke du vil ha på vaffelstekingen. Når vaffelen er ferdig signaliseres det med et pip, så du ikke trenger å følge med på stekeprosessen. 

Den medfølgende øsen kan du bruke til å helle røren i vaffeljernet for riktig menge røre. Du trenger bare helle røren i vaffeljernet, lukke lokket og røren fordeler seg jevnt over platen. 

Når vaffeljernet ikke er i bruk, kan det stilles på høykant i skapet for plassbesparende oppbevaring. Vaffeljernet er også utstyrt med kabeloppsamler.

Testvinner hos Tek.no. Les testen her

Vurderinger og omtaler