KJØKKENMASKIN AKM6230 OCEAN BL
KJØKKENMASKIN AKM6230 OCEAN BL
KJØKKENMASKIN AKM6230 OCEAN BL
Logo for ANKARSRUM

ANKARSRUM KJØKKENMASKIN ASSISTENT OCEAN BLUE (AKM6230OB)

0 av 5

Best i test 4 år på rad - Tek.no

7 års garanti

Høy kvalitet

Robust konstruksjon for langvarig bruk

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 8 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Elte, Piske, Røre, Kna

Best i test 4 år på rad - Tek.no

Kjøkkenmaskin Assistent Original Ocean Blue AKM6230 fra Ankarsrum. En brukervennlig, stødig og kraftig kjøkkenmaskin som hjelper deg med oppgavene på kjøkkenet. Håndlaget siden 1940 i Småland, Sverige, er Ankarsrum Assistent Original et produkt av høy kvalitet som er designet for å vare i generasjoner.

Ankarsrum Assistent Original har et unikt design der bollen snurrer rundt, noe som gir mange fordeler. Den står stødig på kjøkkenbenken, og du kan enkelt fylle på ingredienser uten å stoppe maskinen. Med en kraftig motor på hele 1500 Watt og en overlegen kapasitet kan du elte deiger på opptil 5 kg i den 7 liters store bollen. Ankarsrum Assistent Original jobber uanstrengt og med lavt støy.

Med Ankarsrum Assistent Original følger det med en rekke tilbehør som deigkrok, deigrulle, deigkniv, deigskrape, ballongvisper, mørdeigsvisper, og hevelokk. Det følger også med en 7 liters rustfri stålbolle og en 3,5 liters plastbolle, alt du behøver for å komme i gang med baking.

Det beste med Ankarsrum Assistent Original er at det finnes et bredt spekter av tilbehør som kan kjøpes for å assistere deg til å lykkes på kjøkkenet. Populære tilbehør inkluderer blender, kjøttkvern, iskrembolle, sitruspresse, grønnsakskutter og pastatilbehør.

Ankarsrum Assistent Original har blitt kåret til den beste kjøkkenmaskinen fire år på rad i den store kjøkkenmaskintesten på tek.no. Kvalitet, brukervennlighet og styrke kjennetegner Ankarsrum Assistent Original, og designet har nesten ikke endret seg siden den første maskinen forlot fabrikken. Med Ankarsrum Assistent Original vil du ha en pålitelig kjøkkenassistent som kan hjelpe deg med alle dine matlagings- og bakebehov.

7 års garanti. 

Vurderinger og omtaler