GRYTE RUND DYP 24CM VOLCANIC 5
Logo for LE CREUSET

LE CREUSET GRYTE RUND DYP 24CM VOLCANIC 5L

Bra
Bedre
Best
0 av 5

Til alle koketopper, inkludert induksjon

Kan brukes i stekeovn opptil 260°C

Perfekt til grytebrød og slow cooking

Støpejern beholder og fordeler varmen jevnt og effektivt

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Støpejernsgryte 5 liter Volcanic fra Le Creuset. En rund jerngryte fra Le Creuset er perfekt for slow cooking og grytebrød, men passer like godt til koking av pasta og ris. Denne gryten er høyere enn den vanlige 24 cm gryten, som gjør den spesielt egnet for store porsjoner. Den runde støpejernsgryten fra Le Creuset har blitt en klassiker på kjøkkenet. Gryten har blitt fremstilt i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperiet i Frankrike siden 1925.

Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging da varmen fordeles jevt i gryten. Samtidig holder støpejernsgryten seg varm lenge etter at du slår av varmen og gir mulighet for energivennlig matlaging. Denne egenskapen gjør også støpejernsgryten optimal til servering av den ferdiglagede retten, som holdes varm ved bordet.

Le Creuset har et bredt utvalg av velkjente farger, slik at jerngryta kan matche kjøkkenet og borddekningen. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Vurderinger og omtaler