For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
46%
KRUS ALV GULL I GAVEESKE
KRUS ALV GULL I GAVEESKE
KRUS ALV GULL I GAVEESKE
KRUS ALV GULL I GAVEESKE
KRUS ALV GULL I GAVEESKE

WIK&WALSØE KRUS ALV GULL I GAVEESKE

Se alt fra WIK&WALSØE
Laget av feltspatporselen
Tåler oppvaskmaskin

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Tilbudspris
179,-

Før 329,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Krus Alv Gull i gaveeske fra Wik & Walsøe. Kruset er dekorert med det velkjente alvemønsteret som viser en alv som forsiktig balanserer på de mystiske grenene. Alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Den metalliske gulldekoren reflekterer lyset vakkert. Kombiner gjerne til porselenserviset i Alv serien, eller som en vakker kontrast til andre serviser. 

Serviset er produsert i feltspatporselen som kjennetegnes av sin hvithet, glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Det består av rene naturlige råstoffer og blir ofte kalt "det hvite gull". Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Det egner seg derfor veldig godt til hverdagsbruk.

Koppen kan vaskes i oppvaskmaskin med skånvask, og for å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefales det bruk av glansemiddel. Beholder du den glansfulle overflaten blir porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.  Alv Gull tåler ikke mikrobølgeovn og stekeovn.