For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
GLASS CHARDONNAY 0,6L

RIEDEL GLASS CHARDONNAY BLYFRITT KRYSTALLGLASS 0,6L

Se alt fra RIEDEL

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
699,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Chardonnay / Eik Montrachet vinglass fra Riedel. Glasset er spesielt laget for eikefatslagrede Chardonnay-viner med lavt syreinnhold og fyldig fuktighet. Vinglasset har en stor klokke med stor åpning. Formen sørger for at vinen får mye luft som forsterker vinens aroma og sjenerøse eikefatstoner. Med dette glasset vil du merke stor forskjell på eikefatslagret Chardonnay sammenlignet med å drikke fra et vanlig vinglass. 

Vinglasset passer også til: burgunder (hvitvin), Corton-Charlemagne, Meursault, Montrachet, Morillon (eikefatslagret), Pouilly-Fuissé og St. Aubin.

Vinum er den mest populære serien fra Riedel. Serien er den første i verdenen med maskinproduserte vinglass for forskjellige druer og vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og utviklingsprosessen pågår opptil to år. 

  • 600 ml
  • 2 stk
  • Tåler oppvaskmaskin

Glassene kan vaskes i oppvaskmaskinen, men vask de gjerne separat slik at glassene ikke slår mot hverandre. Hvis glassene skal stå over natten, kan det være lurt å ha litt varmt vann i de for å gjøre vaskingen dagen etter enklere. Tørk glassene med en gang for å unngå striper, du kan bruke en pusseklut eller et mykt håndkle. For å få glasset til å skinne ekstra mye kan du fylle glasset med damp, og deretter polere. Før bruk bør du lufte glasset for å fjerne eventuell lukt. Det gjør du ved å blåse i glasset eller rist de.