HOLMEGAARD MARTINIGLASS PERFECTION 29CL 1STK

Se alt fra HOLMEGAARD
129,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Perfection martiniglass 1 stk. 29 cl

"Shaken not stirred" inviter til elegant James Bond stil middag eller bare kos deg med en foredrink i det lekre martiniglasset fra holmegaard.  Glasset setter et eksklusivt preg på borddekningen og er samtidig elegant til servering av en lett forrett eller en porsjonssalat og som et klassisk drinke- eller coctailglass. 

Tom Nybroe har skapt Perfection med fokus på optimal og fin behandling av vin. Skjenkelinjen hjelper deg til å skjenke riktig opp til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de beste betingelsene for å utfolde smaks- og duftnyanser. Bourgogne-glasset på 59 cl har en stor overflate til videreutvikling av vinen i glasset.

Produsent
Varenummer

11743756

EAN

5706422912000

Produsentens Varenummer

4802421

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Materiale Glass
Volum 29cl
Serie Perfection

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser