RIEDEL CHAMPAGNEGLASS VINUM WINE 445ML 2 PAK

Se alt fra RIEDEL
  • I blyfritt krystall
  • Tåler oppvaskmaskin
  • En strøm av bobler bygges opp inni glasset
  • Utviklet av eksperter for best smaksopplevelse
699,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Riedel champagneglass Wine, i den populære Vinum-serien, skiller seg fra andre druespesifikke glass ettersom champagne, i henhold til tradisjonen, lages av mer enn en drue.

Glasset fremhever en bestemt drikk og ikke en bestemt drue. Klokken er spiss nederst, noe som gjør at en strøm av bobler bygges opp inni glasset, nesten som en pilar. Denne formasjonen er ikke bare vakker å se på, men den sørger også for at champagnens liv forlenges. Klokkens brede midtparti løfter aromaene i drikken, og den avsmalnende åpningen konsentrerer i sin tur duften til nesen.

Åpningen styrer også drikken til tungens fremre del, som hever opplevelsen av sødme. Vinglasset passer også til: Blanc de blancs, cava, franciacorta, prosecco, sekt og andre musserende viner.

Riedel glass er maskinprodusert i blyfritt krystall og tåler oppvaskmaskin.

Produsent
Varenummer

58019718

EAN

9006206527175

Produsentens Varenummer

R-6416/58

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Materiale Blyfritt krystall
Volum 445 ml.
Serie Vinum

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser