KITCHENAID FOODPROSESSOR MINI SORT 0,95L

Se alt fra KITCHENAID
1 199,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Lekker og nett liten super praktisk sort foodprosessor fra kitchenAid i kompakt design med fastsittende kniv med 240 w og rommer 0,95 l.

Den perfekte størrelsen for daglig bruk i kjøkkenet. Laget for til rask hakking av ingredienser, tilberedning av dressinger, salsaer, pesto, sauser og mye mer. Maskinen er brukervennlig og hendig å bruke, da den opereres enkelt med bare étt trykk.

Den har en egen pulse funksjon og to hastigheter for nøyaktig kontroll for grov- eller finhakkede resultater og har en veldig smart funksjon med en væsketilføringsbeger i lokket for å tilsette olje etc i blandingen mens den lages.

Den har en 830 ml BPA-fri plastbolle med helletut og håndtak som tåler oppvaskmaskin.

Produsent
Varenummer

11765588

EAN

5413184123604

Produsentens Varenummer

3516EOB

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Watt 240W
Volum 0,95l

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser