VICTORINOX SANTOKUKNIV MED LUFTLOMMER 17CM

Se alt fra VICTORINOX
  • Til skjæring og tilbereding av kjøtt, fisk og grønnsaker
  • Bladlengde 17cm
  • Rustfritt stål med trehåndtak
  • Livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil
  • Luftlommene på kniven gjør det enklere å skjære
949,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

VICTORINOX SANTOKUKNIV MED LUFTLOMMER 17CM

Santokukniven fra Victorinox er en japansk universalkniv som egner seg godt til å skjære og tilberede kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven er allsidig, godt balansert og har et 17cm langt knivblad. Denne kniven er det ideelle kjøkkenverktøy når råvarene skal skjæres, tilberedes, fileteres eller snittes. Luftlommene på kniven gjør det også enklere å skjære med mindre motstand.

Victorinox Wood, en serie kniver og tilbehør med tidløst design og håndtak i polert rosentre. Håndtakene FSC-sertifisert. Rosentre er et hardt treslag med høyt oljeinnehold og krymper derfor lite. Håndtak i Wood serien har høy glans og er også motstandsdyktig mot fukt.

Knivene og redskapene er laget av rustfritt stål og er både skarpe og lette å rengjøre. Produkter med håndtak av rosentre skal vaskes for hånd, men tåler unntaksvis vask i oppvaskmaskin. Ved riktig vedlikehold og håndtering holder knivene lenge.

Produsent
Varenummer

11557279

EAN

7611160600578

Produsentens Varenummer

46200751

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Lengde Bladlengde 17 cm

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser