For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

ØYO KOKKEKNIV OPAL GRÅ 19,5CM

Se alt fra ØYO
Knivblad laget i damaskstål
Skaft er i pakkawood som er svært solid og slitesterkt
Designet er inspirert av våre vakre norske fjell og bekker

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

99,50

1 599,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Opal er både skarp og vakker i designet, ikke minst gjelder det bladet i damask. Designet er inspirert av våre norske, vakre fjell og bekker. Kniven ligger godt i hånden og balansen er fin. Øyo har utstyrt denne kniven med en solid slire i lær, noe som gjør at den passer like godt inne på kjøkkenet samt at Opal umiddelbart gjør at det blir en kniv du tar med deg på tur uten å være redd for at den skal bli ødelagt. Om du skal kokkelere inne i en hytte eller ute i naturen, kniven er beskyttet av sliren. Den har også en praktisk hempe på tuppen, slik at du kan hende den fra deg på en knagg eller gren ved utekjøkkenet.

En kokkekniv er ofte de profesjonelle sitt valg og egner seg godt til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven benevnes også som trancherkniv, da den ofte brukes til å tranchere kjøtt med.

Damask knivblad har en kjerne av VG10 stål, samt 66 lag 431 og 304 stål. Herdet på 58-62 Rockwell. Slipt på 16 grader. Skaft er i pakkawood som er et svært solid og slitesterkt materiale. Kniven leveres i praktisk matchende skinnslire som er svært praktisk å oppbevare kniven i.

Vask knivene med mild såpe i lunkent vann. Unngå oppvaskmaskin, da knivene vil miste sin unike skarphet, gjenskinn og glans.