OXO POTETSKRELLER Y-FORM SORT

Se alt fra OXO
104,- Før: 149,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Potetskreller med Y-form og komfortabelt non-slip håndtak. Et skarpt knivblad i rustfritt stål skjærer lett gjennom seige og harde skall. Ideell også til lange grønnsaker.

OXO Good Grips er en serie funksjonelt overlegne kjøkkenredskaper med håndtak i bløt gummi. De ergonomiske produktene er eksempler på såkaldt universelt design. Dvs. produkter som ALLE med fordel kan anvende; ung som gammel, høyre- som venstrehåndet, og så er de spesielt gode for personer med svake hender.

OXO Good Grips er designet i New York av ledende amerikanske designere, og serien har gjennom årene vunnet over 50 internasjonale designpriser.

Produsent
Varenummer

11734297

EAN

0719812210810

Produsentens Varenummer

X-21081

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Sort

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser