Knallpriser på griller og startsett

Hjelp oss å ta vare på hverandre

Vi hjelper deg gjerne med tips og råd om grill og tilbehør når du kommer til din Jernia-butikk. Samtidig må vi huske å ta vare på hverandre i situasjonen vi er i, og vise hensyn til andre kunder og medarbeiderne i butikken. Bruk gjerne 2 minutter på å lese hvilke hensyn du kan ta for en tryggere handel i butikk.

Butikkleder Manglerud – Lars Christian Sundby

Les her →

Smarte og morsomme produkter til tilberedning og servering som vil gjøre grillopplevelsen komplett!

Fransk porselen av høyeste kvalitet som tåler de høye temperaturene i grillen. Perfekt til både tilberedning og servering av grillmåltidet!

Grillbestikk i velkjent Hardanger Bestikk kvalitet. Med fintagget knivblad skjærer biffknivene perfekt gjennom kjøttet.

VI hjelper deg med å finne riktig grill og grillutstyr

Å grille kan du gjøre hele året, men sol og sommer er nærmest ensbetydende med grilltid. Uansett om du har stor eller mindre plass, eller skal grille mat til liten eller stor familie har vi en grill til ditt behov. Vi har samlet våre beste tips her!

Les mer her →

Kjøp ny grill på nett og bli kvitt din gamle!

Nå kan du kvitte deg med din gamle grill enkelt, raskt og bærekraftig når du kjøper ny grill på nett- helt uten å forlate eiendommen.

Huk av for «Kast din gamle grill via iSEKK 980,-» før du legger grillen i handlekurven og få en iSEKK avfallspose levert sammen med din nye grill. Bestill henting av gammel grill og emballasje når det passer deg.

Enkelt for deg og riktig for miljøet!

Les mer om Isekk-deal her →