Endelig jul!

Straks står årets største høytid for døren. Og sammen med høytiden følger flere koselige stunder, en del oppgaver og en hel masse ordning! Vi har samlet våre beste julegavetips til både henne, han og foreldre, tips til julepynt og dekor av julebord og masse mer! Bli inspirert til årets julemat, se vår flotteste julepynt og velg ditt juletre!

Våre beste julegavetips

Få julegavetips til kjæresten

Det er alltid hyggelig å gi en gave som viser at du kjenner og setter pris på din bedre halvdel. Se våre beste tips til julegave til kjæresten – uansett hva slags interesser han eller hun har!

Når du skal pynte til jul

Finn din julekalender

Julekalender er ikke kun for de små! De voksne setter også pris på en julekalender. Så vårt utvalg av smakfulle, ferdigpakkede kalendere eller bli inspirert til å lage din egen!

Forberedelser til sesongens festligheter

Få inspirasjon til årets julebord

Velkommen tilbords! Julen består av mange julebord der venner og familie samles rundt god mat og drikke. Her finner du alt til julebordet – pynt, servise, glass og bestikk!

Utstyret du trenger til julebaksten

Julekaker og julebakst hører julen til! Baker dere de syv slag eller kanskje dere har noen egne favorittoppskrifter? Vi har uansett utstyret som sørger for et perfekt resultat!

Se alle tilbud her