Snart jul!

Straks står årets største høytid for døren. Og i år kan jul og førjulstid bli ekstra hyggelig når vi endelig kan samle venner og familie i større grad. Vi håper du får mange koselige stunder, og får unnagjort de obligatoriske gjøremålene uten for mye stress. Her har vi har samlet våre beste tips til årets juleforberedelser.

Adventstid

Fire uker før den magiske julen står for dør, får vi endelig lov til å ta frem adventspynt, sette på julemusikken og telle ned dagene til jul. Her har vi samlet adventsstjerner, adventsstaker og adventslysestaker, og håper du finner det du trenger for en koselig førjulstid.

Gå til adventstid

Julekalender 2021

Det er ikke bare barna som elsker adventskalender og julekalendere. Her finner du gode gaveideer til julekalenderen, og eksklusive ferdige kalendere.

Gå til julekalender 

Julelys utendørs og inne

Julelys både ute og inne hører julen med. Lys opp den fine førjulstiden med fine, glitrende, små lys. Julelys med LED-pærer er en brannsikker og trygg løsning for både innvendig og utendørs bruk. Her har vi samlet de ulike julelysene utendørs, og våre fineste adventsstjerner og juletrelys.

Gå til årets julelys

Julepynt som skaper magi i hjemmet

Julepynt er tradisjon og samles gjerne opp over flere år – enten det er hjemmelaget, fått eller kjøpt. Her har vi samlet årets fineste nyheter i 2021 med julepynt til hjemmet fra kjente merkevarer som MedusaRosendahlHolmegaard og Kähler.

Se årets julepynt

Årets flotteste juletre

Juletre er julens midtpunkt enten du går for et kunstig juletre, eller et ekte. Her finner du våre kunstige juletrær i ulike størrelser, med og uten julelys – og flere av de kunstige juletrærne har vunnet best i test. Her har vi samlet våre fineste og naturtro juletrær, juletrefotskjuler og belysning til juletre.

Finn juletre og tilbehør

Juletrepynt for tradisjoner

Juletrepynt er og skal føles personlig og unikt. Tradisjonen tro pynter vi juletreet med glitter, julelys, ulike julekuler. Kanskje vil du supplere med tidløs design fra Iittala, eller nostalgisk og nordisk juletrepynt fra HolmegaardKähler eller Rosendahl?

Gå til årets juletrepynt

Utstyret til årets julebakst

Julekaker og julebakst hører julen med. Vi ønsker at du skal lykkes med julebaksten og har derfor samlet utstyr og inspirasjon som gjør bakingen enkel og gøy.

Se tips og utstyr

Julebord 2021

Julebord er synonymt med den store høytiden. Og i år kan vi endelig samle venner og familie i større grad for hyggelige sammenkomster. Her finner du alt du trenger for å dekke og pynte julebordet! Dekk på med vakkert servise, glass i alle fasonger og puss bestikket. Velkommen til bords!

Få inspirasjon til årets julebord

Kjøkkenutstyret til julematen

Vi vil at du skal lykkes på kjøkkenet året rundt, og spesielt i julen. Vi har samlet våre beste tips og favorittprodukter som gjør det enklere for deg å oppnå perfekt resultat på kjøkkenet.

Se her

Få det rent til jul

Lukten av et nyvasket hjem sammen med lukten av julebakst, appelsin og grantre setter julestemningen. Mange av oss stresser i julen og senker ikke skuldrene før huset både lukter og ser rent ut. Det finnes heldigvis mange produkter som gjør jobben lekende lett og fantastisk flott.

Få tipsene her

Gaver som varer

Julegaver til alle på ett sted

Det gir glede å glede andre. Og vi har julegaver som du ønsker å gi og julegaver du ønsker å få. For å gjøre gaveinnkjøpene enklere har vi har samlet våre beste julegavetips som enten kan kjøpes på nett eller i reserveres og hentes i butikk.

Gå til vårt gaveunivers →