Interiørmaling og malerverktøy

Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger! Vi viser deg hvordan du skal male og gir deg råd om hvilken maling du trenger. Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdig blandet maling på nett– og hente i én av våre butikker. Trenger du hjelp til fargevalg? Snakk med en av våre fargerådgivere.

Prøv vår malingsvelger

Rengjøring og tildekking av overflater

Rengjøring av liten overflate: Malingsklar engangsmopp praktisk og effektiv. Malingsklar engangsmopp festes enkelt på en moppestang og er der ekstra praktisk om du skal jobbe i høyden.
Rengjøring av større flate: Bruk en klut eller fille med Overflatedesinfeksjon. Det er kostnadsbesparende og fordelaktig med hensyn til miljø i form av mindre bruk og kast. Husk derimot å oppbevare kluten forsvarlig mellom bruk da den er selvantennende.
Dekk og maskering: Områder som ikke skal males bør dekkes godt. Hvilken maskeringstape du velger avhenger av underlaget du skal maskere. Med en påføringsdispenser går maskeringsjobben enklere. Gulvet dekkes med dekkfilt.

Utstyr til forarbeid når du skal male slett vegg

Utstyr til forarbeid når du skal male tak

Utstyr til forarbeid når du skal male panel, dør og list

Forarbeid når du skal male gulv

Rens først gulvet med Trestjerner Gulvrens. Gulvrensen bidrar til å sikre god vedheft mellom eksisterende overflate og ny behandling. Det er viktig at bonevoks, såperester og lignende fjernes grundig før du sliper eller pusser gulvet slik at du unngår
at disse stoffene slipes ned i porer og skjøter og medfører at maling eller lakk flasser av.

Utstyr til forarbeid når du skal male gulv

30 dagers åpent kjøp!

Noen gang opplevd å stå med åpnet malingsspann, men ikke nok utstyr? Manglet en pensel eller en liten malerulle? Kjedelig!

More is more

Med 30 dagers åpent kjøp er det bedre med for mye enn for lite. Sørg for du har både riktig utstyr, men også nok utstyr for å fullføre helt til siste finish.

Returner det du ikke bruker

Utstyr du har til overs kan du returnere til butikk og få pengene tilbake. Merk at produktene må være ubrukt og i original emballasje.

Viktig!

Merk at ferdigblandet maling ikke omfattes av angreretten, og kan ikke returneres.